PrimeXBT'de Marjin Ticareti ile Enflasyon ve Ekonomik Strese Karşı En İyi Şekilde Koruyun

PrimeXBT'de Marjin Ticareti ile Enflasyon ve Ekonomik Strese Karşı En İyi Şekilde Koruyun

İlandır.

Enflasyon tarihsel olarak ekonomi üzerinde baskı oluşturabilecek en zorlu stres faktörlerinden biridir ve geçmişte eski imparatorlukları yıkmış ve olağanüstü çöküşlere neden olmuştur.

Perili metrik, Amerika Birleşik Devletleri'nden Arjantin'e kadar dünyanın dört bir yanındaki ekonomilerde astronomik olarak yüksek seviyelerdedir - enflasyon oranları yıllık% 94'e kadar yükselmiştir.

Bu dış güçlerin portföyünüzü ve onunla birlikte hayallerinizi ezmesine izin vermeyin. PrimeXBT'deki güçlü marj ticareti araçlarıyla enflasyona ve hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bu ekonomik strese karşı koruma sağlayın. İşte bunun nasıl yapılacağı, artı enflasyonun nasıl çalıştığına dair bir ders.

Enflasyon Açıklaması

Enflasyon iki şekilde ayrılır: talep çekme ve maliyet çekme.

Son yirmi yıldır düşük faiz oranı ve yüksek para arzı ortamı, ezici tüketici talebi çekişi yarattı. Güçlü talep, tüketiciler mal ve hizmetlerle ilgili artan maliyetleri ödemeye daha istekli oldukları için fiyatları artırmaktadır.

Aynı zamanda, tüm dünyada COVID kilitlenmelerinin yarattığı tedarik zinciri sorunları, belirli malların veya emtiaların arzını azalttı ve tüketiciler kıtlık için daha yüksek fiyatlar ödedikçe maliyetleri daha da artırdı.

Bu kombinasyon, Fed'in kontrol etmesi için zor olduğunu kanıtladı ve bu da Amerika Birleşik Devletleri'nde birkaç on yıl içinde en yüksek enflasyonla sonuçlandı. Fırlayan enflasyonla mücadele etmek için Federal Rezerv, faiz oranlarını endişe verici bir oranda artırdı ve potansiyel olarak ekonomiye geri dönüşü olmayan bir zarar verdi.

Faiz Oranlarının Artırılması

Federal Rezerv'in faiz artırım döngüsü, tüketici talebini azaltarak enflasyondan bir miktar acı çekmeye başladı, ancak bunu borsa ve konut fiyatları pahasına ve tüketicileri borca sokarak yaptı.

Bunun ekonomiye ne yapabileceğine dair korku, piyasaların çöküşüne neden oldu ve sadece son zamanlarda Fed'in güvercin yorumları, kripto para birimlerinin ve borsanın rahat bir nefes almasına izin verdi.

Yatırımcılar panik içindeyken, yatırımcılar PrimeXBT marj ticareti araçlarını kullanarak oynaklıktan en iyi şekilde yararlanıyorlar. Bir sonraki bölümde, enflasyona karşı korunmak için bir portföyü hedge ederken volatiliteden nasıl yararlanacağınızı açıklayacağız.

Enflasyona Karşı Koruma

PrimeXBT marj ticaret platformu, yatırımcıların piyasadaki korkunun yarattığı değişken fiyat dalgalanmalarından kar etmelerini sağlar. Uzun ve kısa pozisyonlar, marjin yatırımcılarının piyasa yükselirken para kazanmalarını veya nakit olarak kenara çekilmek zorunda kalmadan düşen bir piyasaya karşı korunmalarını sağlar.

Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinler gibi kripto para birimlerinde uzun ve kısa pozisyonlar mevcuttur; S&P 500 ve Nasdaq 100 gibi hisse senedi endeksleri; petrol, altın, doğal gaz ve gümüş gibi emtialar; ve majörden minöre ve egzotiğe kadar çok çeşitli forex para birimleri.

Hedge pozisyonlarına ek olarak, yatırımcılar riski veya oynaklığı daha da azaltmak için bir portföyü ilişkisiz varlıklarla stratejik olarak çeşitlendirebilirler. Örneğin, daha istikrarlı para birimleri veya değerli metaller, kripto merkezli bir portföyün oynaklığını dengeleyebilir.

Bırakın Profesyoneller Devralsın

PrimeXBT, düşüş trendi ve ayı piyasası sırasında konumlandırılmak için başka benzersiz yollar sunar. PrimeXBT kopya ticareti, takipçileri eşler arası kopya ticareti topluluğundaki en üst düzey yatırımcılarla birleştirir. Takipçiler, hangi stratejileri izleyeceklerini seçmek için kopya ticareti liderlik tablolarındaki mevcut risk ve başarı metriklerini kullanır.

Bir stratejiyi izleyerek, takipçi seçilen stratejinin işlemlerini otomatik olarak kopyalayacaktır. Takipçiler ayrıca bir strateji portföyü oluşturabilir ve yukarıdaki örnekler gibi risk ve ödülü çeşitlendirebilir. Takipçiler, maksimum bir düşüşü sınırlamaya veya bir takipten kar elde etmeye yardımcı olan risk yönetimi araçları bile alırlar.

Kopya ticareti lider tabloları düzenli olarak güncellenir, böylece tüm bilgiler son işlem performansını doğru bir şekilde yansıtır. Takipçiler, en yüksek başarı derecesini sağlamak için performansı sürekli olarak kontrol etmelidir. Üst düzey strateji yöneticileri şu anda% 4.000 yatırım getirisine sahiptir.

Ekonomik Stresten Kaçınmak

Enflasyonun etkilerinden bıkmış tüccarlar, uzman tüccar Dirk Hartig liderliğindeki PrimeXBT Ticaret Akademisi'nden nasıl konumlandırılacaklarına dair ek ipuçları da öğrenebilirler. Eğitim web sitesi birçok ticaret stratejisi ve video ile doludur.

PrimeXBT Yarışmaları, yatırımcıların kayıp korkusu olmadan işlem yaparken haftalık yarışmalara katılabilecekleri risksiz bir ticaret ortamıdır. Sanal fonlar, ticaret stratejilerini geri test etmek veya tüm stres olmadan küresel piyasalarda ticaret yaparken eğlenmek için kullanılabilir.

PrimeXBT'nin ticaretin stresini ortadan kaldırmasının bir başka yolu da Android ve iOS cihazlar için her zaman açık olan akıllı telefon uygulamasıdır. Küresel pazarlara bağlanın, pozisyonları güncelleyin, portföyünüzü kontrol edin ve daha fazlasını avucunuzun içinden ve dünyanın her yerinden yapın.

Özet

Ödüllü PrimeXBT işlem platformu şunları sağlar:

● Araçlar.

● Varlıklara çeşitli erişim.

● Tüccarların enflasyona karşı korunmaları için gerekli eğitim bile.

Ezici ekonomik stresin kârlılığınızı etkilemesine izin vermeyi bırakın. PrimeXBT'ye bugün kaydolun ve enflasyona karşı mümkün olan en iyi şekilde korunun.