Rıza Çalımbay'dan penaltı açıklaması: Top, Serdar’ın eline çarpıyor

Rıza Çalımbay'dan penaltı açıklaması: Top, Serdar’ın eline çarpıyor

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada "Penaltı olmasa, bu maç başka yere giderdi. Son bölümde tüm riskleri aldık" dedi. Penaltı bekledikleri pozisyon içinse "Biz izlediğimizde Serdar’ın eline çarpıyor. Ya hakem göremedi ya da VAR’da ki göremedi"  değerlendirmesini yaptı.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Rıza Çalımbay "Fenerbahçe'ye karşı kötü oynamadık. Fenerbahçe çok iyi kurulmuş bir takım. Penaltı olmasa, bu maç başka yere giderdi. Son bölümde tüm riskleri aldık. Ancak doldur boşalt ile olacak iş değil bu. Kenarda sürekli söyledik, pas yaptığımızda daha etkili olduk. Son paslarda etkili olamadık. Çok güzel bir lig maçı oldu ama yapacak bir şey de yok." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası arasıyla ilgili konuşan Rıza Çalımbay "İnşallah son maçımızı evimizde kazanırız. Ara, bizim için mükemmel olacak. Yorgunluk, bıkkınlık oluyor. Uzun yolculuklar yaptık." diye konuştu.

“Biz izlediğimizde top Serdar’ın eline çarpıyor”

Basın toplantısında hakem kararlarıyla ilgili konuşan Çalımbay, şunları söyledi:

“Hakeme bir şey söylemiyorum. Sadece penaltı olaylarının nasıl olduğunu bilmiyorum, bizimde onların da vardı. Hakemlere bir şey söylemek mümkün değil. Maçın başlarında biraz faullerde sıkıntı yaşadık. Onun dışında yok gibi bir şey. Bu maçı yönetmek kolay bir şey değil. Fenerbahçe’de olsun, bizde olsun kazanmaya oynadık. Çok tempolu sert geçen, her türlü ne istiyorsanız olan maç oldu. Bana göre iyi de yönetti. Belki penaltılarda bir şey olabilir. Biz izlediğimizde Serdar’ın eline çarpıyor. Ya hakem göremedi ya da VAR’da ki göremedi. Oyuncuların söylediğine göre eline değdiğini penaltı olduğunu söylediler.”