RTÜK: Depremzedelere yardım ortak canlı yayınına tüm medya kuruluşları katılacak

RTÜK: Depremzedelere yardım ortak canlı yayınına tüm medya kuruluşları katılacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de yapılması planlanan "Türkiye Tek Yürek" adlı depremzedeler için düzenlenecek yardım kampanyasının "dev bir organizasyona" dönüştüğünü ve tüm medya kuruluşlarının kampanyaya katılacaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8, 15 Şubat'ta depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası düzenleyeceklerini bildirmişlerdi. RTÜK tarafından yapılan açıklamada, tüm medya kuruluşlarının organizasyona katılmak için harekete geçtiğini duyuruldu ve, "Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı yapılması planlanan "Türkiye Tek Yürek yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü" denildi.

RTÜK'ün internet sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı yapılması planlanan 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü. Yerel, bölgesel, ulusak tüm medya kuruluşlarımız organizasyona katılmak için harekete geçti. Organizasyonun yurt içinden ve yurt dışından yayınlanması için hazırlıklar son aşamada. Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlar ve radyolar tek yürek olacak. RTÜK olarak medyamızın bu çok anlamlım ve ulvi dayanışmasını takdir ediyor ve yürekten destekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

TIKLAYIN I CANLI BLOG | 10 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin 7. günü: Bölgeye aşı sevkiyatı başladı

TIKLAYIN I Televizyon kanallarından depremzedelere yardım için ortak yayın