Sabah yazarı Müderrisoğlu: Jorge Jesus takımla oynamıyor, takımı oynatıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan da kadrosunu zinde tutmaya çalışıyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan - Jorge Jesus

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un futbol takımının 11 oyuncudan ibaret olmadığını, 21 kişilik maç kadrosunun tamamını oyunun içine dahil ettiğini belirterek, "Evet, bu kararı eleştiriliyor ve "Takımla sürekli oynuyor" diye uyarıda bulunuluyor. Oysa Jesus, takımla oynamıyor, takımı oynatıyor...Benzeri bir durum siyaset kurumu için de söz konusu. Teşbihte hata olmasın...Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, siyasi kadrosunu seçim şampiyonluğu için her pozisyonda zinde tutmaya çabalıyor. Kabine, AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Grubu, parti teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları... Politik teşkilatlanma içinde aklınıza kim gelirse oyuna katılıyor. Neden?" diye yazdı.

AKP'de herkesin üzerine düşeni getirmesi gerektiğini savunan Müderrisoğlu, "Cumhurbaşkanımız tam saha siyasetin tüm inceliklerini bizzat uygulamada gösteriyor. Milletin derdi ile dertlenen Cumhurbaşkanımızın bugünkü Diyarbakır programını erteleyerek maden kazasının yaşandığı acılı Amasra'ya gitme kararı alması da insan merkezli siyasetinin en sıcak örneğini oluşturuyor. Allah, işçilerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...