Şenol Güneş: Fenerbahçe ve Galatasaray kongre üyeleri bana "Şampiyon olmanı istiyoruz" dediler

Şenol Güneş: Fenerbahçe ve  Galatasaray kongre üyeleri bana "Şampiyon olmanı istiyoruz" dediler

Beşiktaş'ı iki sezon üst üste Süper Lig şampiyonu yapan ilk Türk teknik direktör olan Şenol Güneş, lig yarışında geride kalan rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kongre üyeleri hakkında iddialarda bulundu. "Ortak bir değer olarak olmuşsam, bu da anlaşıldığımı gösteriyor" diyen Güneş, "Fenerbahçe kongre üyesi delegeleri bana ‘Senin şampiyon olmanı istiyoruz’ diyorlar. Galatasaray aynı şekilde. Ha Trabzon’da bana kızan var mı, var" ifadesini kullandı.  

Spor medyasında kendisi hakkındaki sert eleştirilere de değinen Güneş, "Niyet bozukluğu olanlar var. Adam bana ‘Korkak adam diyor.’ Eskiden bu tip adamlara çok ‘takılı’ kaldım, şimdi ‘takılı’ kalmıyorum. Trabzonluyum diyerek Beşiktaş’ın üzerine baskı kurmak için yapıyorlar.  Adam öyle bir şey yazıyor ki oyuncuyla ilgili. Aslında o oyuncunun kafasını karıştırıp takıma zarar vermek istiyor" diye konuştu.

Kendisine 'filozof' yakıştırması yapılan 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sıkça kitap okuduğunu belirterek "Ben filozof olamam çünkü filozofa saygısızlık olur. Ha kitap okurum. Ama kitaplara bağlı kalmam. Konulara da bağlı kalmam. Benim analizim vardır, analitik düşünürüm bu doğru" açıklamasında bulundu.

Hayko Cepkin'den Beşiktaş marşı