Sevişme sahneleri çok konuşulacak

Sevişme sahneleri çok konuşulacak

Usta yönetmen Zeki Demirkubuz, yeni filmi Kıskanmak’ta ateşli sevişme sahnelerinde oynayan Berrak Tüzünataç’a rol vermesine şaşıranlara şu cevabı veriyor: Berrak ödül avcısı olacak ve hepinizi utandıracak.

Beyza’nın Kadınları ve Organize İşler filmlerinde küçük rollerde görünen Berrak Tüzünataç, bu sezon turnayı gözünden vurdu. Tüzünataç, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz’un Kıskanmak filminde başrolü kaptı. Bugüne kadar yönettiği 7 filmde 41 ödül kazanan Demirkubuz’un, Berrak Tüzünataç gibi popüler bir isme filminde neden rol verdiği, bugünlerde Yeşilçam kulislerinin en çok konuşulan konularının başında geliyor.

6 Kasım’da vizyonda

Filmde özellikle Bora Cengiz’le oynadığı ateşli sevişme sahneleriyle dikkat çeken Berrak Tüzünataç için ön yargılı olan ve “Filminde neden böyle popüler bir ismi oynattın?” diye soran arkadaşlarına Zeki Demirkubuz şöyle cevap veriyor: “Berrak ödül avcısı olacak ve hepinizi utandıracak.” Başrollerinde Tüzünataç’ın yanısıra Serhat Tutumluer, Nergis Öztürk, Hasibe Eren ve Bora Cengiz’in yer aldığı Kıskanmak 6 Kasım’da vizyona girecek.

Çirkin kadının trajedisiYeni sezonun en çok merak edilen filmlerinden biri olan Kıskanmak’ta çirkin bir kadının fırsatını bulduğunda ne gibi trajedilere yol açabileceği konu ediliyor. Yönetmen Zeki Demirkubuz’un film için kılı kırk yardığı, beğenmediği bazı sahneleri yeniden çekmek için ekibi toplayıp Safranbolu’ya götürdüğü ve o sahneleri yeniden çektiği söyleniyor.