TikTok’taki çeşitliliği keşfetmenin vakti: Birbirinden ilham verici renkli 10 hesap!

TikTok’taki çeşitliliği keşfetmenin vakti: Birbirinden ilham verici renkli 10 hesap!

Her kuşaktan insanın ortak buluşma noktası haline gelen eğlence platformu TikTok, eğitimden seyahate, oyun dünyasından kendin yap ürünlere kadar çok çeşitli alanlarda ilham kaynağı olmaya devam ediyor. “Herkes için TikTok” diyerek yola çıkan platformun sunduğu bu çeşitlilik, ilgi alanı ve hobileri fark etmeksizin herkesin kendinden bir şeyler bulmasına yardımcı oluyor. Henüz keşfetmediyseniz, sizin için TikTok’ta ilham saçan yaratıcı hesapları derledik. İşte birbirinden renkli içerikleriyle mutlaka birinin takipçisi olmak isteyeceğiniz o içerik üreticileri:

Onurcan Çam - onurcancamm

Kocaeli Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi eğitimini tamamlayan Onurcan Çam, son 2 yıldır hayatın her alanında ihtiyaç duyabileceğiniz faydalı bilgiler verdiği TikTok videolarıyla karşımıza çıkıyor. Öğrendiğinizde sizi şaşırtan ilginç bilgilerin yanı sıra seyahat, teknoloji ipuçları, finans ve kripto para gibi güncel konularda içerik üreten Onurcan Çam, TikTok’taki takipçileri için adeta dijital bir deneyim rehberi niteliğinde.

Muhammet Bettaş - mamitravolta

TikTok’ta Mami adıyla bilinen Muhammet Bettaş, özellikle kendin yap videoları deyince akla gelen ilk isimlerden biri. Takipçi kitlesinin “alışveriş sevdalısı” olarak tanımladığı Mami, bit pazarından aldığı ucuz ürünleri değerlendirerek, kimi zaman da baştan yaratarak pek çok kişiyi kendine hayran bırakıyor.

Merdan Kocaoğlu - benmerdan

TikTok topluluğu için pratik bilgi kaynaklarından biri de Merdan Kocaoğlu. Genel kültürden psikolojiye, finanstan hayvanlar alemine kadar aklınıza gelebilecek pek çok konuda ilginç bilgiler paylaşan Kocaoğlu, sorduğu sorularla da takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olan bir içerik üreticisi.

Zehra Gürler - patatespiresi

TikTok’ta patatespiresi adıyla tanınan Zehra Gürler, aslında bir resim öğretmeni. Pandemi döneminde kahve telvelerinden yaptığı resimlerle TikTok topluluğunun dikkatini çekmeye başlayan Gürler, bugün TikTok’taki sanatseverlerin yakından takip ettiği ve izlerken çok şey öğrendiği isimlerden biri.

Rıdvan Çobanoğlu - İstanbul’un Duvarları -istanbulunduvarlari

Seyahatlerini ölümsüzleştirmeye tutkun herkesin adını mutlaka duyduğu İstanbul’un Duvarları, Rıdvan Çobanoğlu’nun hayat verdiği bir TikTok hesabı. İstanbul’u karış karış gezen ve karpostalları andıran fotoğraflarıyla hem gezginleri hem fotoğraf tutkunlarını büyüleyen Çobanoğlu, TikTok’ta paylaştığı fotoğraflık anlarla TikTok topluluğunu keyifli yolculuklarına ortak ediyor.

İlginavici - ilginavici

Dünyaca ünlü bir video oyunu olan Valorant’ın Türkiye’deki oyuncularından biri olan ilginavici isimli TikTok hesabı, hem Valorant tutkunları hem de oyunun kadın oyuncuları tarafından sıkı takip ediliyor. “Valorant’ta kız oyuncu olmak” konulu içerikleriyle güldürürken aynı zamanda düşündüren alginavici, bir noktada oyun tutkunu olan kadınları yüreklendiren de bir isim.

FUT Esport  - futesportsgg

FUT Esport TikTok hesabı, 2014 yılında spor haber uygulaması olarak ortaya çıkan Futbolist şirketinin espor arenasına giriş yapmasıyla kurulan FUT Esport şirketinin resmi hesabı. Espor dünyasına seslenen ve birbirinden eğlenceli içeriklerle espordaki gelişmeleri aktaran hesap, TikTok topluluğununda sıkı bir takipçi kitlesine sahip.

Irmak Kandemir – helliantv

TikTok’ta Helliantv adıyla bilinen 21 yaşındaki Irmak Kandemir, TikTok topluluğundaki oyunseverleri bir araya getiren isimlerden bir diğeri. Oyun dünyasında aşırı mücadeleci bir shooter oyuncusu olarak da bilinen Kandemir, taktiklerden oyunda yaşadığı komik anlara kadar paylaştığı birbirinden renkli içeriklerle dikkat çekiyor.

Tunca Arslan -tunca.arslan

Oyun tutkunu TikTok kullanıcılarının gözde isimlerinden biri de Tunca Arslan. Arslan, indirim haberlerinden yeni çıkan oyunlara kadar oyun dünyasını ilgilendiren her türlü gelişmeyi mizahi bir dille TikTok topluluğuna aktarıyor.

Atakan Bahadır  - atakanbaha

Son olarak Atakan Bahadır, TikTok’ta Valorant oyuncularının yakın takip ettiği genç isimlerden biri. FUT Esports bünyesinde bir Valorant oyuncusu olarak tanınan Atakan, oyunlardaki başarınızı artıracak ipuçlarından Valorant tarihinin en ilgi çekici çekici anlarına kadar pek çok içerikle takipçilerine sesleniyor.