Tosic: Van Persie eşime ve aileme küfür etti, çılgına döndüm

Tosic: Van Persie eşime ve aileme küfür etti, çılgına döndüm

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında pazar günü oynanan kupa maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Dusko Tosic, Van Persie ile aralarındaki gerginlik anlarını anlattı. Persie'nin eşi başta olmak üzere ailesine küfür ettiğini söyleyen Tosic "Küfürler edince çılgına döndüm, kendimi kaybettim" diye konuştu.

Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım'ın haberine göre, Sırp futbolcu, Fenerbahçeli oyuncunun oyununa kurban gittiğini söyleyerek, "Van Persie, maç boyunca başta Oğuzhan olmak üzere aralarında benim de olduğum birçok futbolcuyu provake etmek için elinden geleni yaptı."  dedi.

"Tribünlere yaptıkları da ortada... O pozisyon öncesinde bana sert bir şekilde vurdu ancak hakem kartını göstermedi. O esnada bana bir şeyler söyledi. Yanına gittim. Hakaret etmeye başladı ve kafa kafaya gelince sadece kendisini ittirdiğim için yere attı." diyen Tosic, "Rolünü iyi yaptı. Kırmızı kartın ardından başta eşim olmak üzere aileme küfür ettiği için çılgına  döndüm ve kendimi kaybettim. Sonrasında yaptıkları da ortada” ifadesini kullandı.

Hıncal Uluç'tan Van Persie yorumu: Bu hareketten yırtar!