Trump'ın New York Times'la yıldızı barışmıyor; bu kez de toplantıyı iptal etti

Trump'ın New York Times'la yıldızı barışmıyor; bu kez de toplantıyı iptal etti

8 Kasım'daki ABD başkanlık seçiminden zaferle çıkan Donald Trump, New York Times'a yönelik eleştirilerine ve tepkilerine devam ediyor. 

Trump, kişisel Twitter hesabından New York Times'la planlanan bir toplantıyı, gazetenin tutumunu gerekçe göstererek iptal ettiğini açıkladı. Trump, tweetinde New York Times'ı da mention'layarak, "New York Times'la planlanan bugünkü toplantıyı iptal ettim. Çünkü son anda şart ve koışulları değiştirdiler, bu hiç hoş değil" tepkisini gösterdi. Trump, New York Times'la bütün bütün ipleri koparmayacağı mesajını da vererek, şu tweeti attı:

"New York Times'la planlanan bugünkü toplantıyı iptal ettim. Çünkü New York Times son anda şart ve koışulları değiştirdi, bu hiç hoş değil."

New York Times'tan Trump'a cevap gecikmedi. Gazetenin internet sitesinden "Trump, medyaya kavgayı sürdürmenin peşinde" başlığıyla yayımlanan haberde, "Bu, onun medya kuruluşu seçme tavrının devamı" ifadesine yer verildi.

 

Trump son anda fikrini değiştirdi

 

Ancak ilerleyen saatlerde, CNN International'ın geçtiği habere göre, Trump'ın fikrini değiştirdiği ve toplantıyı gerçekleştireceği bildirildi.