Ümit Özdağ: Altılı Masa'nın mutabakat metninde açıkça devletin FETÖ'ye geri verileceği söylenmektedir

Ümit Özdağ: Altılı Masa'nın mutabakat metninde açıkça devletin FETÖ'ye geri verileceği söylenmektedir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ancak Altılı Masa'nın mutabakat metninde 'KHK'den kaynaklanan mağduriyetlere son vereceğiz' denilerek, açıkça devletin FETÖ'ye geri verileceği söylenmektedir. Siz FETÖ'ye teslim olabilirsiniz Altılı Masadakiler. Biz Türk milletini ve Türk devletini FETÖ'ye asla teslim etmeyeceğiz" dedi. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bandırma ve Erdek'te ziyaretler gerçekleştirdi. Bandırma'daki bir otelde gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"FETÖ ve FETÖ'cüler, Müslüman değildir. FETÖ, Hristiyan dünyasının Türklüğe karşı son bin senede ortaya koymuş olduğu en güçlü ve en etkili araçtır, en büyük ihanet şebekesidir. Ancak Altılı Masa'nın mutabakat metninde 'KHK'den kaynaklanan mağduriyetlere son vereceğiz' denilerek, açıkça devletin FETÖ'ye geri verileceği söylenmektedir. 

"Siz FETÖ'ye teslim olabilirsiniz Altılı Masadakiler"

Yeter artık! Türk milleti bir daha Ergenekonlara, Balyozlara, casusluk operasyonlarına, 15 Temmuzlara müsaade etmeyecek. Siz FETÖ'ye teslim olabilirsiniz Altılı Masadakiler. Biz Türk milletini ve Türk devletini FETÖ'ye asla teslim etmeyeceğiz." (AA) 

TIKLAYIN | Millet İttifakı 'mutabakat metni'ni açıkladı; eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal haklara Altılı Masa'nın yol haritası

TIKLAYIN | İşte Millet İttifakı'nın "mutabakat metni" | 9 ana başlık, 2 binden fazla somut hedef: Sığınmacılar geri gönderilecek, Varlık Fonu kapatılacak, askeri hastaneler yeniden açılacak…

TIKLAYIN |  Millet İttifakı'ndan dış politika taahhütleri: Temel ilke, "Yurtta sulh cihanda sulh" olacak; Dışişleri, belirleyici rolüne dönecek; AB'ye tam üyelik, hedefimizdir

TIKLAYIN | Hazine ve Maliye Bakanlığı ikiye ayrılacak, Varlık Fonu kapatılacak, enflasyon ve işsizlik tek haneye gerileyecek: Millet İttifakı Mutakabat Metni, ekonomide neler vadediyor?