Vodafone santrali sel yüzünden çalışmıyor

Vodafone santrali sel yüzünden çalışmıyor
Vodafone'un İkitelli Basın Ekpres yolu üzerinde bulunan veri santrali, yoğun yağış nedeniyle bu sabah kullanılamaz hale geldi. Vodafone Türkiye'den yapılan yazılıaçıklamada, dün geceden bu yana aralıksız devam eden yağmur ve selin,İstanbul'un bir bölümünde ciddi hasarlara ve ölümlere yol açtığıhatırlatılarak, mağdur olanlara baş sağlığı ve geçmiş olsundileklerinde bulunuldu.

Yaşananfelaketin, Vodafone Türkiye'nin İkitelli Basın Ekpres yolu üzerindebulunan veri santralini de bu sabah 07.50 itibariyle kullanılamaz halegetirdiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

''Busantralden hizmet alan İstanbul'un Kuzeybatısı ve Trakya bölgesindekiabonelerimizin bir bölümü şu anda iletişim sorunları yaşamaktadır. İlkadım olarak İkitelli binasındaki çalışanlarımız güvenli bir şekildetahliye edilmiştir. Sistemin diğer veri santralleri üzerinden sağlıklıhizmet vermesi ve etkilenen abonelerimizin en geç gün sonuna kadarsorunsuz bir şekilde hizmet almalarını sağlamak üzere çalışmalarımızaralıksız devam etmektedir.''