Yakınlarını depremde kaybeden CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur: Bize ceset torbası gönderin

Yakınlarını depremde kaybeden CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur: Bize ceset torbası gönderin

Yakınlarını depremde kaybeden CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, "Benim ailemden de birçok can kaybı var. Onların cenazesine bile gidemedim. Acısını bile yaşayamadım. Lütfen ama lütfen bize çadır gönderin, seyyar tuvalet gönderin, ceset torbaları gönderin. Burada ne yazık ki binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hala enkazın altında kimin çıkacağını bilmiyoruz" ifadelerini kullanarak yetkililere seslendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yetkililere seslenen CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, şu ifadeleri kullandı: 

"Lütfen bize ceset torbaları gönderin"

"Depremin dördüncü günü. Depremi ben Antakya'da yaşadım. Büyük bir sarsıntıyla uyandık ve deprem değil, afet değil, adeta felaketi yaşadık. O andan itibaren 4 gündür uykusuz bir şekilde arama kurtarma çalışmalarına katılıyorum. Ama görüyorsunuz hala ne yazık ki birsürü enkazımız var, birsürü vatandaşımız hala enkazın altında. Allah bu acıyı bir daha göstermesin. Dört günden beri gecemizi gündüzümüze katarak, bir saniyesini bile değerlendirerek, nasıl bir canımızı, vatandaşımızı daha kurtarabiliriz çalışması içerisindeyiz. Çadırlarımız yetersiz. 4 gündür elektriğimiz yok. Dolayısıyla insanlar evin içine giremiyorlar. Evlerin çoğu ya enkaz altında ya kullanılamaz vaziyette. Bundan dolayı insanlar gecesini gündüzünü sokakta geçiriyorlar. Arabalarda yatıp kalkıyorlar. Ben buradan yetkililere sesleniyorum; lütfen ama lütfen bize çadır gönderin, seyyar tuvalet gönderin, ceset torbaları gönderin. Burada ne yazık ki binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hala enkazın altında kimin çıkacağını bilmiyoruz. Ben tekrar yardım eden tüm vatandaşlarımıza Allah razı olsun diyorum. 

"Ailemden birçok can kaybı var, onların cenazesine bile gidemedim"

Benim ailemden de birçok can kaybı var. Onların cenazesine bile gidemedim. Acısını bile yaşayamadım. Tekrar geçmiş olsun diliyorum, Allah'tan sabırlar ve yaralılarımıza şifalar diliyorum."