Çocuğunuza süt ile beraber yedirebileceğiniz leziz bir kek tarifi arıyorsanız tarifimize göz atmanızı öneriyoruz.Hazırlama süresi: 15 dakika6 kişilikGerekli malzemeler4 yumurta 2 su bardağı tozşeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı fındık yağı 1 paket vanilya 1 kabartma tozu 3.5 su bardağı un 200 gr çilek 1 çorba kaşığı tozşeker 1 çorba kaşığı hindistancevizi 1 çorba kaşığı bal 50 gr kuvertür çikolata Tuz PudraşekerHazırlanışıYumurta, şeker ve tuzu mikserle çırpıp süt ve fındık yağını ilave edin. Kakao, vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyip çırpın. Hamuru, yağlanmış ortası delik kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Çilekleri elma dilimi şeklinde dilimleyin.Şeker, hindistancevizi ve bal ile harmanlayın. Keki soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritip kekin üzerine gezdirerek dökün. Çilekleri kekin orta boşluğuna doldurun. Pudraşeker serpip servis yapın.(Lezzet)