Yeni Şafak yazarı: Gül, bütün kredisini tüketen müflis bir tüccar resmi verdi

Yeni Şafak yazarı: Gül, bütün kredisini tüketen müflis bir tüccar resmi verdi

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, 24 Haziran’daki seçimlerde aday olmayacağını açıklayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, ‘bütün kredisini tüketen müflis bir tüccar’a benzetti.

Eski Cumhurbaşkanı Gül’ün, bugün Ayazağa Kasrı’nda yaptığı açıklamayı kişisel Twitter hesabından değerlendiren Kılıçarslan, “Demesem olmaz: 'Gereken ortamı bulsam aday olacaktım' minvalindeki açıklamasıyla Abdullah Gül, bütün kredisini tüketen müflis bir tüccar resmi verdi. Bir gram fazlası değil” ifadelerini kullandı.

Demesem olmaz: 'Gereken ortamı bulsam aday olacaktım' minvalindeki açıklamasıyla Abdullah Gül, bütün kredisini tüketen müflis bir tüccar resmi verdi. Bir gram fazlası değil.

— ismail kılıçarslan (@kilicarslan_is) April 28, 2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına 24 Haziran'da muhalefetin "ortak adayı" olarak çıkacağı iddia edilen Gül bugün yaptığı açıklamada, "Çok geniş bir mutabakat olması durumunda üzerime düşeni yapmaktan kaçmayacağımı söyledim" ifadelerini kullanarak, "Geniş bir mutabakatın ortada olmadığı gözükmüştür. Adaylığımla ilgili bir süreç söz konusu değildir" dedi.