Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: 15 Temmuz’da soykırım denemesi yaptılar

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: 15 Temmuz’da soykırım denemesi yaptılar

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu bugünkü yazısında  “Kimdir küresel emperyalizmin tasmalı köpekleri? Tabii ki 15 Temmuz gecesi 250’yi aşkın insanı şehit eden, Türkiye’ye, bu aziz millete, bu aziz milletin değerlerine her saldırıyı makbul gören FETÖ isimli terör örgütü” görüşünü dile getirdi.

 ‘FETÖ’nün, Srebrenitsa’da 11 Temmuz 1995’te yaşanan katliama benzer motivasyonla hareket ettiğini ifade eden Kılıçarslan, “2016 yılının Temmuz ayının 15. gecesi bu kez Sırplarla motivasyonu, intikam hırsı, öfkeleri aynı olan bir grup terörist, Türkiye’de bir başka soykırım denemesi yaptılar. 'Soykırım', evet!

Eğer o gece aziz Türk milleti darbeye çıplak elleriyle mani olmasaydı bugün Türkiye’de, 1980 darbesini mumla aratacak geniş çaplı bir soykırıma şahit olacaktık. Gerçi birçoğumuz da şahit olamayacaktı, orası da ayrı tabii” düşüncesini dile getirdi.

Kılıçarslan, şöyle devam etti:

“FETÖ isimli terör örgütü, bu alçak, bu hain darbe girişimini başaramayınca zaten öteden beri emrinde oldukları küresel emperyalizmin bu kez 'azat kabul etmez tasmalı köpeği' haline geldi.

Türkiye’nin aleyhine olabilecek ne varsa, Türkiye’ye zararı dokunabilecek ne varsa omuz vermek, FETÖ isimli itler topluluğunun başat göstergesi haline geldi.

Malumdur ki küresel emperyalizm, tasmalı itleri bulunca onlara kemik atmaya bayılır. Vatansız, ‘Allah’sız, kitapsız hale gelen FETÖ’cülerin tek bir beklentisi kalmıştır. O da işte küresel emperyalizmin kendilerine layık gördükleri b..lu kemikleri kemirmek.”

Kılıçarslan, Fethullah Gülen’e yönelik “Bize çektirdiklerinin milyar katını çekmeden geberemesin” sözleri nedeniyle Almanya’da yapılan şikâyetlerden dolayı  Twitter hesabının bir haftalığına kapatıldığını yazdı.

Kılıçarslan şöyle devam etti:

"Almanya’daki FETÖ’cü pislikler şikâyet ediyorlar hesabımı. Ardından “benim sosyal medya yasam var” diyen Almanya, “ifade özgürlüğü” bilmem ne dinlemeden erişime kapatıyor hesabımı.

Muhtemelen, 2023 seçimine doğru ilerlerken Almanya’daki tüm desteklerini kullanarak binlerce, belki on binlerce hesabı kapattırmaya hazırlanıyor bu tasmalı köpekler.

Dahasını da söyleyeyim mi? Almanya’daki sosyal medya yasasından ve Almanya’daki kirli bağlantılarından istifade ederek Türkiye’deki her sosyal medya hesabına operasyon çekebilecek güce erişen FETÖ’cülerle onların Türkiye’deki yardakçıları Türkiye’de ‘sosyal medya yasası çıkmasın’ diye en çok bağıranlar oldu aynı zamanda.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın