Yeni Şafak yazarı: Pedofili suçu işleyenlerin idam edilmesini istiyor ve savunuyorum

Yeni Şafak yazarı: Pedofili suçu işleyenlerin idam edilmesini istiyor ve savunuyorum

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı hakkında, "Bu meselede doğru tavrın sadece ve sadece bu olması gerektiğini düşünüyorum. Kimin lehine yahut aleyhine sonuçlanacaksa sonuçlansın, hangi kol hangi yene sığmayacaksa sığmasın, sonuç nasıl olursa olsun gerçek mi iftira mı ortaya çıksın!" dedi. 

Kılıçarslan, yazısında şu ifadeleri kullandı: 

"Birinin bu iddiaları yaşamış olmasını hiç dilemem ama diyelim ki hukuki süreç iddiaların gerçek olduğunu, bahse konu insanın çocukluğunda böyle aşağılık bir şeye maruz kaldığını tespit etti. O halde bana düşen nedir?

İki cevabı var bunun. Birincisi, 'pedofili suçu işlediği sabit olan suçluların yaşam haklarının ellerinden alınması için toplumsal baskı kurmak.'

Evet. Pedofili suçu işleyenlerin idam edilmesini istiyor ve savunuyorum. Pedofiliyi “hastalıklardan bir hastalık” olarak tanımlayıp LGBT organizasyonlarının içinde temsil edilmesini sağlayan, pedofili partisi kurulmasına ses etmeyen, pedofiliyi “özgürlük alanı” olarak sabitlemeye çabalayan ve bu yanıyla bataklığa dönüşmüş modern zihinle pedofili ile mücadele edilemeyeceğini düşünüyorum.

İkincisi şu. İddialar gerçek çıkarsa bana düşen, aşağı yukarı benim bulunduğum mahallede yaşayan, aşağı yukarı aynı sosyolojik zeminde var olduğumuz bu sapkının ve ona yardım-yataklık edenlerin idam edileceklerse iplerini herkesten önce çekmek,infaz edileceklerse kurşunlarını herkesten önce sıkmaktır."