Yıldırım Demirören: Beşiktaş'ın bana 100 milyon lira borcu var

Yıldırım Demirören: Beşiktaş'ın bana 100 milyon lira borcu var

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "5 yıllık TFF başkanlığı sürecinizi bir cümleyle özetler misiniz?" sorusuna, gülerek 'Yeter, Yıldırım Demirören, yeter' diye özetlerim" dedi.

"Sahibi olduğum medya kuruluşundaki hiçbir habere müdahale etmem" diyen Demirören "Beşiktaş kulübünden 100 milyon lira alacağım var" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTV Spor'da yayınlanan programda spor müdürlerinin sorularını cevapladı. Demirören'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Aziz Yıldırım'a cevap vermek için çıkmadım"

"Bu programı geçen hafta yapacaktık ancak UEFA seyehati nedeniyle bugün yapıyoruz. Bugün buraya bir kulüp başkanının (Aziz Yıldırım) açıklamalarına cevap vermek için çıkmadım. TFF Başkanlığının büyük sorumlulukları var. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde bir kişiyle polemik içine girmeye niyetimiz yok."

 

"UEFA bizden memnun. Fenerbahçe’miz doğru olanı yaptı"

"UEFA, bizim kulüplerimizden çok memnun. Kulüplerimizin yapılandırmasından memnun. Bu bizim için çok sevindirici. UEFA, kulüplerimizin kur farkıyla ilgili isteklerine olumlu yaklaşıyor. Fenerbahçe, UEFA'ya döviz kurlarındaki farkın bütçeye yansıması ile ilgili soru sordu, bence çok da iyi yaptı. Fenerbahçemiz çok doğru bir hareket yaptı."

"Ben hiçbir zaman şu haberi yapın, bu takımı öne çıkartın gibi bir yaklaşımda bulunmadım. Kamuoyunda bir gerçek var. Fenerbahçe haberi daha çok satar. Ama ben kurumlarımda hiçbir habere karışmadım."

Cem Dizdar: Yıldırım Demirören'in söylediklerinden hiçbir şey anlamadım