Yıldızınız sizin için ne diyor?

Yıldızınız sizin için ne diyor?

3 Eylül 2009

Koç Burcu:3 Eylül’deki Merkür ve Mars arasındaki sert açının Koç burçları için anlamı, ilişkilerinizi veya ev-aile hayatınızı etkileyecek iletişim sorunlarıdır. Bugünlerde  karşıdanızdakilerle iletişim kurarken kendinizi hassas ve gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak yine de tartışmalardan ve hararetli konuşmalardan mümkün olduğu kadar kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Bir çok insan da bu dönem  kendi bilinçaltı etkilerinin farkına varamayıp karşısındakileri hassas, savunmacı veya saldırgan olarak  algılar. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler ayrıca kazaya daha fazla açık oluruz, küçük kesikler, yanıklar, ayak burkulmaları bastırılmış  kızgın enerjilerin fiziksel dünyada ifade bulmasıdır. Bugünler kendi fevriliğinizin farkında olup özellikle araba kullanırken veya keskin aletlerle iş yaparken dikkatli davranmalısınız.

Boğa Burcu:Bugün yaşanacak Merkür ve Mars arasındaki kare açı, iş hayatında fevri hareketlere ve sonradan pişman olunacak türden konuşmalara neden olabilir.  Bugünlerde iletişim kurarken kendinizi  hassas ve gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak yine de tartışmalardan kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Bir çok insan da bu dönem kendi bilinçaltı etkilerinin farkına varamayıp karşısındakileri saldırgan olarak  algılar. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler ayrıca kazaya daha fazla açık oluruz, küçük kesikler, yanıklar, burkulmalar, bastırılmış kızgın enerjilerin sonucu olabilir.

 

İkizler Burcu:

Bugünlerde özellikle çevrenizdekilerle iletişim kurarken kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteği duyabilirsiniz ama tartışmalara girmekten kaçının. Bu dönemde çevrenizde farklı fikirde olan insanları, savunmacı ve saldırgan olarak ağırlayabilirsiniz. Bu durum, kendi bilinçaltı etkilerinizin farkına varamamanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler  kazalara daha fazla açık oluruz. Bugünlerde  fevriliğinizin farkında olup özellikle araba kullanırken veya keskin aletlerle iş yaparken dikkatli davranmalısınız.

 

Yengeç Burcu:

Bugün Merkür ve Mars kare açı yapıyor ve bu etki ile ev-aile yükümlülükleri sizi hayli zorlayabilir, bunun farkındalığı ile sakinliğinizi korumaya çalışmak ve tartışmalara girmemek çok akıllıca bir davranış olacaktır. Bugünlerde özellikle karşınızdakilerle iletişim kurarken kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak yine de tartışmalardan kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir.

Bu arada Mars etkisinin kuvvetli olduğu bugünlerde kazalara daha fazla açık olduğunuzu da aklınızdan çıkarmayın!

 Aslan Burcu:

Bugün Merkür ve Mars kare açı yapıyor ve yine bilinçaltınızdan yönlendirilen ani çıkışları sembolize ediyor. Bugünlerde hareketleriniz bilincinizdeki düşüncelerinizi yansıtmayabilir. İletişim kurarken zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir çok insan bu dönemde  kendi bilinçaltı etkilerinin farkına varamayıp karşısındakileri hassas, savunmacı veya saldırgan olarak algılar. Mars etkisinin kuvvetli olduğu bugünlerde küçük kesiklere, yanıklara, ayak burkulmalarına dikkat!

 Başak Burcu:

3 Eylül de Merkür ve Mars arasındaki sert açının Başak burçları için anlamı iş ve arkadaşlığı karıştırmanın yarattığı sorunlar olabilir veya aynı etki ile bir arkadaşınızın kalbini kırabilirsiniz. Bugünlerde iletişim kurarken kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak yine de hararetli konuşmalardan mümkün olduğu kadar kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Bugünlerde ayrıca araba kullanırken veya keskin aletlerle iş yaparken dikkatli davranmalısınız.

 

Terazi Burcu:

Mars ile Merkür arasındaki sert açı iletişim hayatınızı ön plana çıkarıyor. Özellikle iş hayatında fevri ve dikkatsizce konuşmalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Çünkü iletişim kurarken bugünlerde çok gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak yine de tartışmalardan kaçın. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Bir çok insan da bu dönem  kendi bilinçaltı etkilerinin farkına varamayıp karşıdakileri hassas, savunmacı veya saldırgan olarak  algılar. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler ayrıca kazaya daha fazla açık oluruz, özellikle araba kullanırken veya keskin aletlerle iş yaparken dikkatli olmalısınız.

 

Akrep Burcu:

3 Eylül’deki Mars ve Merkür arasındaki kare açı ise olayların ardındaki detaylardan yorulabilirsiniz. Bugünlerde iletişim kurarken gergin hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günlerde küçük kesikler, yanıklar, ayak burkulmaları  yaşanabilir.

 

Yay Burcu:

Merkür, Mars ile sert iletişime geçip  fevri sözleri sembolize ediyor. Butün bu etkiler Eylül ayının sizin için zor başlayacağını ve sonradan pişman olacağınız sözleri sarfetmenin tehlikesi için sizi uyarıyor. Bugünler özellikle iletişim kurarken kendinizi oldukça hassas hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Ancak tartışmalardan kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bir çok insan  bu dönemde  kendi bilinçaltı etkilerinin farkına varamayıp karşıdakileri savunmacı veya saldırgan olarak  algılar. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler ayrıca kazaya daha fazla açık oluruz, özellikle araba kullanırken dikkatli olmayı ihmal etmeyin.

 

Oğlak Burcu:

Merkür ve Mars arasındaki kare açı ile bugünlerde özellikle çevrenizdekilerle iletişim kurarken kendinizi  hassas hissedebilirsiniz. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteğidir. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olanlar sizi tehdit ediyor gibi gözükebilir. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günler ayrıca kazaya daha fazla açık oluruz. Bugünlerde araba kullanırken veya keskin aletlerle iş yaparken dikkatli davranmalısınız.

 

Kova Burcu:

Bazı kişilerle iletişim kurarken fazlasıyla gergin hissedebilirsiniz. Bunun nedeni Merkür ile Mars arasında oluşan kare açı. Bu enerjinin olumlu kullanımı kendi fikirlerinizi kuvvetli olarak savunma isteğidir. Ancak bu isteği dizginleyip tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Bu enerjinin en olumsuz kullanımı ise egonuzu düşüncelerinizle bağdaştırmanızdır. Bu tür bir davranış içinde olursanız farklı fikirlerde olan herkesi tehdit olarak algılayabilirsiniz.

Mars etkisinin kuvvetli olduğu günlerde dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur da küçük kazalardır. Bu dönemde küçük kesikler, yanıklar ve ayak burkulmalarına açık olabilirsiniz.

 

Balık Burcu:

Merkür ve Mars arasındaki kare açı, sizi ilişkilerinizde daha gergin ve hassas kılıyor. Bu dönemde fikirlerinizi kuvvetli olarak savuma isteği duyabilirsiniz. Ancak ölçüyü kaçırıp tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Yine bu dönemde kendi bilinçaltı etkilerinizin farkına varamayıp karşınızdakileri hassas, savunmacı veya saldırgan olarak algılamanız da mümkün. Mars etkisinin kuvvetli olduğu günlerde kazalara daha fazla açık olduğunuz da aklınızdan çıkarmayın.