Yıldızınız sizin için ne diyor?

Yıldızınız sizin için ne diyor?

20 Eylül 2009

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

İstemediğiniz alışkanlıkları bırakıp yeni bir egzersiz rejimenine başlamak için ideal zamandasınız. Bu haftanın zor görünen olaylarını da kendi avantajınıza dönüştürmek için iyi bir fırsat vardı. Haftanın muhasebesini yapıp gelecek haftanın güç çekişmesine hazırlıklı olmalısınız.

 BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS)

Bugün aile ve eviniz ile ilgili bir konuda kaybetme korkusu içinize düşebilir. Bazı planlarınıza yeterince güvenmeyebilir veya bazılarının size yeterince dürüst olamayan yanlarını sezip kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Finansal sorunların tartışmaya dönüşmesine izin vermeyin.

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

Kalabalığın enerjisi sizi de sürükleyebilir, romantizmin etkileri de oldukça kuvvetli. Bütün bunların içinde kontrolü kaybetmemeye çalışmalısınız. Uzakta olan sevdikleriniz davet etmek veya onlara ziyaret planları neşenizi arttıracaktır.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Bu pazar günü dinlenip, kararlarınızı, yaşadıklarınızı tartma günü. En fazla bir iki arkadaşla evde sakin geçirilmesi gereken bir gün, kendinizi çok yormamalısınız. Bugün ayrıca hayatınızdaki önemli olan insanlara vakit ayırmalısınız ve böyle özel insanlardan gelecek fikirlere de kulak vermelisiniz.

ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün sorumluluklarınızı yalnız taşımak zorunda kalmayabilirsiniz, bir tavsiye veya gelecek bir yardım çok işinize yarayacaktır. Ayrıca arkadaşlarınızla beraber güzel vakit geçirmek için her türlü ortam var. İşlerinizi erken bitirirseniz, bu enerjilerden yararlanabilirsiniz.

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL) 

Eskiden tanıdığınız birinin veya ebeveynlerinizin size ihtiyacı olabilir. Eleştirisel tavırlar her şeyi olumsuz etkileyecektir. Ayrıca sorumluluk duygunuz bugün de işlerinizi düşünmenize sebep olabilir fakat çocuklar veya yakınlarınızla küçük birlikteliklerin keyfini çıkartmalısınız.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bütün cevapları şu an bilmiyorsunuz, ayrıca her istediğinizi de anında elde edemeyebilirsiniz. İç dünyanız şu an karma karışık olabilir ama hayali gerçekten ayırmak istiyorsanız, bugün biraz yanlız kalıp içinize dönmelisiniz.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

İlişkiler konusunda eski problemlerin üzerine gitmek ancak kendi hatalarınızı farkedebilrseniz işe yaracaktır. Amaç sevginin kazanması ise eleştirileri de sakinlikle dinleyebilmelisiniz. Yapılacak konuşmalar ise çok şey açıklayacaktır.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Aklınıza geleni çekinmeden söylemenizle bilinirsiniz fakat bugün için belki de bu konuda bir değişiklik yapmalısınız. Sözlerinizle başkalarını yaralamakla da elinize bir şey geçmez. Başkasının üzerinde bıraktığınız etki bugünlerde çok güçlü ve bunu akıllıca kullanmalısınız.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK) 

Bugün özellikle parasal konularda tedbirli olmakta fayda var. Harcamalarınızı ertelemenin imkânı varsa bunu kullanmalısınız. Bir pazarlıkta aleyhinize sonuçlanabilir. Bugünler de yapacağınız alışverişler uzun dönemde beklediğiniz tatmini vermeyebilir.

KOVA  (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Bugün ikili konuşmalar öne çıkıyor ancak planlarınızı sadece güvendiğiniz veya kilit rol oynayacak kişilerle paylaşmalısınız. Negatif enerjileri en sağlıklı olarak atmanın bir yolu da spor yapmaktır.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Sosyal ortamlar ne kadar cazip olsa da bugün bazı zorlukları ile karşınıza çıkabilir. Parasal sorunlar gerginliğin gözükmeyen yüzü olabilir. Bilmediğiniz bir konunun da aydınlanma ihtimali var. Kalbinizin sesini dinleyip, sevdikleriniz ve kendinize vakit ayırmanız için çok sebep var. Dış dünya ve onun isteklerine bir gün de olsa ara vermelisiniz.