Akşener'den “Rüzgar Gülü” projesinin engellenmesine sert tepki: "Erdoğan, sen aç yatmanın ne olduğunu unuttun; zehir olsun, zıkkım olsun!"
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Akşener'den “Rüzgar Gülü” projesinin engellenmesine sert tepki: "Erdoğan, sen aç yatmanın ne olduğunu unuttun; zehir olsun, zıkkım olsun!"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında, partisinin öğrencilere ücretsiz yemek yardımı projesinin engellenmesine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'ye seslenen Akşener, "Yoksullukla mücadele için gelmiştiniz değil mi! Ayrımcılık yapmayacaktınız, yasaklarla mücadele edecektiniz! Siz bugün ayrıcalıklı bir sınıf yarattınız! Enesler, Furkanlar, Haticeler ağlarken, siz 'pudra şekerleri' çeken, acayip arabalara binen, tuhaf pantolonlar giyen, tuhaf ceketler giyen, kocaman zevksiz kolyeler takan, tuhaf tıraşlı gençler yarattınız! Yazıklar olsun size, haram olsun, zıkkım olsun, zehir olsun! " dedi. 

Akşener, pilot uygulamanın yapılacağı Antalya'da bulunan Demre Belediyesi'nin projesinin kaymakamlık tarafından engellendiğini belirterek şöyle konuştu: 

"Yoksullukla mücadele için gelmiştiniz değil mi! Ayrımcılık yapmayacaktınız, yasaklarla mücadele edecektiniz! Siz bugün ayrıcalıklı bir sınıf yarattınız! Enesler, Furkanlar, Haticeler ağlarken, siz 'pudra şekerleri' çeken, acayip arabalara binen, tuhaf pantolonlar giyen, tuhaf ceketler giyen, kocaman zevksiz kolyeler takan, tuhaf tıraşlı gençler yarattınız! Yazıklar olsun size, haram olsun, zıkkım olsun, zehir olsun!

Adı Enes, Furkan, Ecrin... Bu dönemde doğmuş ama kemikleri sayılan çocuklar... Beslenme çantası olmayan ama iyi kötü bir şey çıkaran diğer arkadaşlarına imrenerek bakan, çeşmeden su içip açlığını gideren çocuklar! Sayın Erdoğan ne yapıyorsun! Sen aç yatmanın ne olduğunu bilirdin, unuttun! Sen gece sofraya tek çeşit yemek koyup kendi çatal-kaşık uzatamamış bir annenin hassasiyetini bilirdin Sayın Erdoğan! Sana ne oldu, sen ne oldun! Saray seni ne hale getirdi! Çocukların yemeğini nasıl iptal ettirirsin! Biz kaç tane ilde söyledik bunu! Oyları sen al, artısını sen al, o çocuklar açlıktan kurtulsun. Bodurluk başladı çocuklarda. Boyları uzamıyor. Anlatamam o girdiğim o evlerdeki durumları. Günahtır ya. Bir tarafta zenginliklen, şımarıklıktan gözümüzün içine sokar gibi davrananlar, diğer tarafta açlık çeken çocuklar..."

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar