Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyen çocuğa ilişkin açıklama: Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyen çocuğa ilişkin açıklama: Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon mitinginde Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyen çocuğa ilişkin yaptığı açıklamada "Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir? Böylesi bir tercihe zorlayan ve bunu da telaffuz ettiren gelişmeler nelerdir?" düşüncesini dile getirdi.

Bir televizyon programında dile getirdiği atasözü nedeniyle gözaltına alınarak Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ı kastederek tartışmalara neden olan Trabzon mitingine değinen Bahçeli, "Bir televizyon kanalında Sayın Cumhurbaşkanı’na en ağır hakaretleri sıralayan sözde bir gazeteciye sessiz kalanların, Trabzon’da bir çocuğun heyecanla söylediği sözlere ateş püskürmeleri ikiyüzlülüğün deşifresidir" dedi. 

Bahçeli, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: 

"Dikkat buyurunuz, henüz 10 yaşında olan bu çocuğumuz Cumhurbaşkanı’na amca derken, Kılıçdaroğlu’na hain diye seslenmiştir. 203 sözde yazar, çizer, aydın ve gazetecinin bildiri hazırlayıp yayımlamak yerine bu sorunu ele almalarında yarar olacaktır.

Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir? Böylesi bir tercihe zorlayan ve bunu da telaffuz ettiren gelişmeler nelerdir? Şehidimiz Eren Bülbül’ün katilleriyle sarmaş dolaş olanların, ittifak kuranların, yanak yanağa verenlerin, bilahare herkesin, her kesimin geleceğimiz adına bu soruların üstünde kafa yormaları elzemdir. Terörizmin değirmenine su taşımanın sorarım sizlere, neresi haktır, neresi hukuktur, neresi demokrasidir? Katile katil, caniye cani, teröriste hain diyemeyen, sırf siyasi rant devşirmek için bölücülerle bir ve aynı kareye girmekten sakınmayan her kim varsa demokrasiyle arasına geceyle gündüz gibi mesafe koymuştur."

D_Side_Content_300x250

Öne Çıkan Videolar