Çakılı saldırıya uğrayan Amasra Belediye Başkanı Çakır: İşçiye, emekçiye sahip çıkmaya devam edeceğim
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Çakılı saldırıya uğrayan Amasra Belediye Başkanı Çakır: İşçiye, emekçiye sahip çıkmaya devam edeceğim

Bartın’ın Amasra ilçesinde, işten çıkarılan Berat Ö., tarafından çakılı saldırıya uğrayan ve çevredekilerin yardımıyla kurtulan CHP’li Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, "Biz halkın hakkını korumaya devam edeceğiz. İşçinin, emekçinin hakkını korumaya devam edeceğiz. Halkın hakkını korumaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye kaynaklarının suistimal edilmesinin önüne geçmelerinin rahatsızlık verdiğini belirten Başkan Recai Çakır, "Daha önceden belirli sebepler yüzünden işten çıkardığımız arkadaşımız, dün bana tehdit mesajı attı. Ben de şikayetçi oldum. Akşam evime gitmek istediğim sırada evimin önüne gelerek, benimle ağız münakaşasına girdi. Sonra bana saldırdı. Komşularımız araya girdi. Sonra polisler geldi. Şimdi gözaltına alındı. Kimsenin belediye kaynaklarını suistimal etmesine izin vermeyeceğiz. Eğer bu rahatsızlık yaratıyorsa rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. Dik durmaya devam edeceğiz. Rant peşinde olanlar varsa buradan bir kez daha söylüyorum; biz halkın hakkını korumaya devam edeceğiz. İşçinin, emekçinin hakkını korumaya devam edeceğiz. Halkın hakkını korumaya devam edeceğiz" dedi. 

Dün gece (4 Aralık) Amasra Kum Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Amasra Belediye’sinde müteahhit firmada otopark görevlisi olarak çalışan Berat Ö. bir süre önce işten çıkarıldı. Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, cep telefonundan tehdit mesajı gönderen Berat Ö'yü  polise ihbar etti. Akşam saatlerinde Kum Mahallesi’ndeki evine giden Başkan Recai Çakır, evinin önünde Berat Ö. ile karşılaştı. Berat Ö. "Savcılığa gittin de ne oldu?” diye bağırarak çakısını çıkarıp, Recai Çakır’ın boğazına doğru salladı. Recai Çakır, Berat Ö.’nün elini tutarken, çevredeki komşuları yardıma koştu. Komşuları, Berat Ö.’yü etkisiz hale getirirken, polise haber verdi. Polis, Berat Ö.’yü gözaltına aldı. Elinde küçük bir kesik oluşan Recai Çakır rapor aldı.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar