Güngören Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesinden Süleyman Soylu'ya: İmamoğlu'nu 'pejmürde edeceğine' emniyetin ihtiyaçlarını karşılasın
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Güngören Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesinden Süleyman Soylu'ya: İmamoğlu'nu 'pejmürde edeceğine' emniyetin ihtiyaçlarını karşılasın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Diyarbakır ziyaretinde görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 'pejmürde ederiz' demesine bir tepki de Güngören Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Ali Şar'dan geldi. Şar, mecliste yaptığı açıklamasında "Süleyman Soylu, Ekrem İmamoğlu'nu 'pejmürde edeceğine' emniyetin ihtiyaçları olan araçları sağlama konusunda bir çaba göstersin" dedi. 

AKP yönetimindeki Güngören Belediyesi, ilçe emniyet müdürlüğüne 10 binek araç; kaymakamlığa ise 'Passat' marka bir araç kiraladı. Bunun üzerine CHP'li meclis üyesi Şar, meclis toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamayı Twitter hesabında paylaştı. 

Şar, açıklamasında şöyle konuştu: "Her kurumun ayrı bütçeleri var, belediye karar alırsa biz bu ihtiyaçları karşılayabiliyoruz ancak bu kurumlar İçişleri Bakanlığı'na bağlı. Aslında İçişleri Bakanlığı bu kurumların ihtiyaçlarını karşılayacak durumdadır. Görüyorum ki, Güngören'de bu gerçekleştirilememiş. Şunu da söylemek istiyorum; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu pejmürde edeceğine emniyetin ihtiyaçları olan araçları sağlama konusunda bir çaba göstersin ve sağlasın. Bu konuda yeterli olamamış."

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar