CHP'li Gürer: İktidara geldiğimizde yaşadığınız tüm sorunları çözerek, insanca bir yaşamı sahipleneceğiz
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

CHP'li Gürer: İktidara geldiğimizde yaşadığınız tüm sorunları çözerek, insanca bir yaşamı sahipleneceğiz

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, partisinin Ulukışla İlçe Başkanlığı tarafından Kılan köyünde düzenlenen “Ülke Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu toplantıda, “Sorunları da çözüm yollarını da biliyoruz. İktidara geldiğimizde, şu anda yaşadığınız tüm sorunları çözerek, insanca bir yaşamı sahipleneceğiz” dedi.

CHP'li Gürer, partisinin Ulukışla İlçe Başkanlığı tarafından ilçeye bağlı Kılan köyünde düzenlenen “Ülke Sorunları ve Çözüm Yolları” konulu toplantıda konuştu. Gürer, şunları söyledi:

"Çiftçi, iktidardan 250 milyar TL alacaklı"

“Milli gelirin yüzde 1’nini çiftçiye vereceğiz dediler, vermediler. Çiftçi, iktidardan 250 milyar TL alacaklı.  Bir yıl öncesinden hangi bölgede hangi ürünün yetiştirileceği bilinecek ve buna göre ekim yapılacak. Ürünün üretim maliyetiyle satış maliyeti dışında çiftçi zarar ederse, bu zararı karşılayacağız.

Çukobirlik, Antbirlik, TARİŞ, Fiskobirlik gibi birlikleri yeniden ve daha faal hale getirip, çiftçinin üretim noktasından rafa kadar giden süreci düzene sokacağız. Aracılık sistemini ortadan kaldırıp üreticiden tüketiciye en kestirme yoldan ürünü ulaştırarak, tüketiciye ulaşan ürünün fiyatın daha makul olmasını sağlayacağız.

"Hak, hukuk, adalet kavramıyla eşitliği sağlayacağız"

Hak, hukuk, adalet kavramıyla eşitliği sağlayacağız, liyakati önemseyeceğiz. ‘Hangi partilisin’ diye sormayacağız. İşini, doğru, düzgün, ahlaklı yapanı sahipleneceğiz. Çünkü bize işini iyi yapan adam lazım.  Üretimi artıracağız, işsizliğe son verecek yatırımları geliştireceğiz. Aile sigortasıyla ekonomik anlamda sorun yaşayan her aileye maaş bağlayacağız. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla ekonomik sıkıntı yaşayan ancak derdini söyleyemeyen, yoksul, sahipsiz insanların elinden tutan bir iktidar olacağız. Yardımları artıracağız, hiç bir çocuğun yatağa aç girmemesi sağlayacak düzenlemeleri hayata geçireceğiz. Çünkü Sayın Genel başkanımızın siyaset yapma anlayışı bu.

Milletvekilleri olarak bizlerin, ilçe başkanlarımızın il genel meclisi üyelerimizin önermeleriyle oluşan Niğde’ye yönelik yapılması gerekenler ile ilgili çalışmalar gerçekleştireceğiz. Darboğazın göletinden, Emirlerin göletine, bölgede üretimle ilgili sorunlara, yerleşim alanlarıyla ilgili sorunlara, orman köylerinden boşaltılmasıyla ilgili sorunlara kadar her soruna vakıfız; bunlarla ilgili çalışmalar yürüteceğiz”

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Gündem

CHP

Öne Çıkan Videolar