Çöp kovalarını kırıp Van Gölü’ne atan şüpheliler yakalandı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Çöp kovalarını kırıp Van Gölü’ne atan şüpheliler yakalandı

Van’ın Edremit ilçesinde 17 adet çöp kovasını kırarak Van Gölü’ne atan 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece sahil bandında meydana gelen olayda yaşları 18-20 arasında değişen 4 kişi, sahil bandının 2,5 kilometrelik kısmında bulunan ahşap çöp kovalarını tekmelerle kırarak göle attı.

Olayın polis şehir kameralarıyla tespit edilmesi ile harekete geçen ekipler, şahısları kamu malına zarar vermekten gözaltına aldı. Merkeze götürülen S.D., C.K., F.T. ve R.K. isimli şahısların ifadeleri alındı. Alkollü oldukları belirlenen şahısların aynı yürüyüş bandında 2 vatandaşa da sataştıkları belirlendi.

Edremit Belediye Başkanlığının suç duyurusunda bulunması üzerine yasal işlemler başlatıldı.Yapılan hizmetlere son zamanlarda art arda zarar verilmesinde art niyet olduğunu belirten Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “Kamu malına zarar veren insanlar bundan nasıl bir haz alıyor anlamış değilim. Yapılan hizmete zarar verenlerin art niyetli ve bunu bilerek yaptıkları gayet açık. Bir bölgeye ve Edremit’in muhtelif yerlerinde yapılan hizmetlere zarar verenler nasıl bir psikolojiye sahiptirler? Tüm bu yaptığımız hizmetler, ilçemizin ortak kullanım alanlarındaki kamunun malıdır. Dolayısıyla verilen bu zarar hepimize veriliyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık ve destek istiyorum” dedi.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar