Demet Evgar ve Emre Karayel'den 'Bir Kadın Bir Erkek' paylaşımı: "Kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!"
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Demet Evgar ve Emre Karayel'den 'Bir Kadın Bir Erkek' paylaşımı: "Kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!"

Oyuncu ve aynı zaman Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, kadınlara yönelik şiddete dikkat çekmek için dizide başrolü paylaştığı Emre Karayel’le 'Bir Kadın Bir Erkek' sahnesi çekti. 

Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi'nin başlattığı SheSaidNo kampanyası için kamera karşısına geçen ikili 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisi komseptinde bir sahne paylaştı. 

Evgar, videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak "Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve ve UN Women Türkiye'nin #SheSaidNo kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!" notunu ekledi. 

25 Kasım Uluslarası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ve Unwomen Türkiye’nin ortak paylaşımıyla yayınlanan ikinci skeç ile yakın partner şiddetinin bilinmeyen türlerine değinildi.

Demet Evgar ve Emre Karayel, kadınlara yönelik şiddetin bir insan hakları ihlali ve suç olduğuna dikkat çekerek, herkesi #SheSaidNo kampanyasına katılıp yakın partner şiddeti hakkında bilgilenmeye çağırdılar.

D_Side_Content_300x250

Öne Çıkan Videolar