Erdoğan'dan yolların yapılmasını isteyen vatandaşa: Onu da Ankara Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Erdoğan'dan yolların yapılmasını isteyen vatandaşa: Onu da Ankara Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışında kurdele keserken bir vatandaşın yolların yapılmasına verdiği "Onu da Ankara Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar" cevap gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışına katıldı. Açılış törenindeki konuşmasının ardından kurdele kesimine geçen Erdoğan'la hastanenin yollarının yapılmasını isteyen bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Erdoğan, "Bu hastane bu noktaya geldi ama natamam. Peki buranın eksiği ne?" dedi. Kabalıktan yükselen bir ses, yolların yapılmasını talep etti. O anlarda duraksayan Erdoğan, vatandaşa yolları Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın yapacağını söyledi. Erdoğan konuşmasında, "Bir dur, bir dur. Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar. Merak etme onu da Ulaştırma Bakanı'mız yapacak." ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN | Erdoğan: Sırf daha iyi arabaya binmek, yeni telefon almak gibi süfli heveslerle başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar