Erdoğan, 'oğlumu özledim' diyen depremzede anne için şirket müdürünü aradı: Şimdi ona sen bir 15 günlük izin ver...
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Erdoğan, 'oğlumu özledim' diyen depremzede anne için şirket müdürünü aradı: Şimdi ona sen bir 15 günlük izin ver...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oğullarını görmek isteyen Elazığ'da depremzede bir annenin isteğini yerine getirdi. Erdoğan, annenin Trabzon'da bir firmada çalışan oğlunun patronunu aradı ve "Şimdi ona sen bir 15 gün izin ver, o annesinin hizmetinde bulunsun, zaten çok özlemişler, sen şimdi Ahmet'e söylüyorsun, Ahmet'i hemen annesinin yanına yolluyorsun" diyerek izin aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede bir anneyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Depremzede annenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan oğullarını görmeyi talep etmesi üzerine Erdoğan annenin yanında olan polis oğlu ve Trabzon'da bir şirkette muhasebecilik yapan diğer oğlu için izin ayarladı.

"AHMET'İ HEMEN GÖNDER"

Annenin Trabzon'daki oğlu için şirket müdürünü arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben senin yanındaki bir kardeşimizin annesinin yanındayım. Ahmet Can senin personelin. Muhasebe bölümündeymiş. Şimdi ona sen bir 15 gün izin ver. O annesinin hizmetinde bulunsun. Zaten çok özlemişler. Hele hele de şimdi bir depremzede olarak da bir darbe yemiş. Sen şimdi Ahmet'e söylüyorsun Ahmet'i hemen annesinin yanına yolluyorsun" diyerek izin aldı.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar