Eski Süper Lig kalecisi Hasançebi, ‘Bana paradan bahsetme oğlumu iyileştir’ diyerek hastane çalışanlarına saldırdı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Eski Süper Lig kalecisi Hasançebi, ‘Bana paradan bahsetme oğlumu iyileştir’ diyerek hastane çalışanlarına saldırdı

Hastalanan oğlu İstanbul Beylikdüzü’nde özel hastaneye götürülen eski süper lig kalecisi İbrahim Hasançebi, hastaneye geldi ve hastane çalışanları ücret bilgilendirmesi yaptığı sırada ‘Bana paradan bahsetme oğlumu iyileştir’ diyerek önce hastane çalışanlarına saldırdı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Beylikdüzü’nde Cuma günü (27 Aralık) yaşanan olayda bir dönem Süper Lig'de kalecilik de yaptığı öğrenilen İbrahim Hasançebi, yolda fenalaşan oğlunun özel bir hastaneye götürüldüğü bilgisini aldı.Hastaneye gelen baba Hasançebi, oğlunun ciddi bir durumunun olmadığını öğrendi.Hasta kayıt işleri için vezneye yöneldiği esnada hastane veznesinde görevli kadın çalışanlar, Hasançebi’ye tedaviye devam edilebilmesi için hastanede yapılan işlemlerin ücretli olduğunu ve bu konuda bilgisi olup olmadığını sordu. Hasançebi, danışmadaki çalışanlara tartışarak “Bana paradan bahsetme, evladımı iyileştir” diyerek tepki gösterdi. Bu sırada vezne önünde bulunan butonu kaldırıp kadın çalışanlara vurmaya çalışan Hasançebi ortalığı birbirine kattı.

Hastane çalışanları polis ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri olay yerine gelerek saldırganı sakinleştirdi. Hastane çalışanları Hasançebi’den şikâyetçi olmadı.

İbrahim Hasançebi’nin uzun süre Süper Lig takımları Kayserispor, Karabükspor ve Eskişehirspor gibi takımların formalarını giydiği öğrenildi.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar