Esra Erol'da programında "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle konuşuyor" diyen adam anlattıkları pes dedirtti
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Esra Erol'da programında "Karım kızılötesiyle duvardaki erkekle konuşuyor" diyen adam anlattıkları pes dedirtti

Esra Erol'da programına katılan Zeynep isimli kadın, eşinin ruh sağlığının yerinde olmadığı evde kimsenin görmediği adamlar gördüğünü söyledi. Yayına çıkan kadının eşi  ise elindeki kızılötesi görüntüleri göstererek "Eşim evde duvarda gördüğü adamla iletişim kuruyor. Ben çıplak gözle göremiyorum ama o özel gücüyle görüp iletişime geçiyor" dedi. İkilinin anlattıkları başta Esra Erol olmak üzere herkesi hayrete düşürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Zeynep isimli kadın, 3 çocuğunun babası 8 yıllık hayat arkadaşının ruh sağlığının yerinde olmadığını kimsenin görmediği kişileri görerek kendisine döner bıçağıyla saldırdığını söyledi. İddialardan sonra yayına çıkan eşi ise anlattıklarıyla stüdyodakileri şaşırttı.

Duydukları karşısında şaşkına dönen Esra Erol "Bu görüntülerin mesajı kime?" diye sorunca Hasan Bey de "İşte kendisiyle bağı olan birine. Bir kızılötesi şeyler birinin özel hayatını da ifşa ediyor olabilir." cevabını verdi.

Esra Erol, "Yani evinizin gözetlendiğini mi düşünüyorsun?" şeklinde sorunca  "Aynen öyle. Zeynep'in de bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kadın, eşinin gösterdiği görüntülerden bir şey anlamadığını ve bahsettiği gibi bir adam da görmediğini söyledi.

Eşi ise "Gecenin saat 2'sinde onun telefonuna ses kaydı geliyor. Kayıtta diyor ki 'Sen canını sıkma, bizim sağlayıcımız çok sağlam, bulsalar bile anlayamazlar. Esra Hanım o görüntüler incelendikten sonra siz bile ağzı açık isteyeceksiniz" şeklinde konuştu.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar