Gazeteci Dündar ve Arslan'dan gazetecilik meslek örgütleri ve muhalefete tepki: "Yazıklar olsun!"
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Gazeteci Dündar ve Arslan'dan gazetecilik meslek örgütleri ve muhalefete tepki: "Yazıklar olsun!"

Gazeteci Uğur Dündar ve Ayşenur Arslan, gazetecilerin hedef gösterilmesine tepki göstermeyen gazetecilik meslek örgütleri ve muhalefete tepki gösterdi.

Halk TV'deki programında, Gazi Üniversitesi’nden enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'a yönelik ölüm tehditlerinin ardından, kendisine destek olan gazetecilerin de hedef gösterildiğini belirten Ayşenur Arslan, "Prof. Şenol gibi bir bilim kadınına yapılan ve arkasından biz gazetecilere yapılanların en üst perdeden kınanması lazımdı. Bir telefon gelmedi. Bir açıklama gelmedi. Kim olduğumuz hiç önemli değil, gazeteciyiz biz" dedi. 

Prof. Şenol'e şimdiye kadar koruma verilmesi gerektiği söylenen  ve daha önce hedef gösterilerek tutuklanan gazetecilerin hatırlatıldığı programda gazeteci Uğur Dündar da "Neyi bekliyorsunuz? Neredesiniz kardeşim. Allah korusun Ayşenur Arslan'ın Zafer Arapkirli'nin başına bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Kınamak için neyi bekliyorsunuz? Sizi göreviniz bu değil mi? Yazıklar olsun" diye tepki gösterdi. 

TIKLAYIN - Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u öldürmeyi planlayan aşı karşıtı serbest bırakıldı!

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar