İbrahim Tatlıses,  Fakıbaba'nın eski görüntülerini paylaştı: "Galiba bütün partilerle gurur duyuyorsun üstü kalaylı, altı vay vaylı teneke Fako"
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

İbrahim Tatlıses, Fakıbaba'nın eski görüntülerini paylaştı: "Galiba bütün partilerle gurur duyuyorsun üstü kalaylı, altı vay vaylı teneke Fako"

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa eden ve İyİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 2009 yılında Saadet Partisi'ne katıldığı görüntüleri paylaştı. 

Fakıbaba'nın istifasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren İbrahim Tatlıses, daha önce de  "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako’nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" ifadelerini kullanmıştı. 

Tatlıses  bu kez Fakıbaba'nın 2009 yılında Saadet Partisi'ne katıldığı dönemde yaptığı bir konuşmanın görüntülerini paylaştı. Fakıbaba'nın Saadet Partisi'ne katıldığı için mutluluğunu dile getirdiği videoyu paylaşan Tatlıses, "Ak Parti - Saadet  Partisi - İyi Parti, şimdi sıra - CHP’de. Galiba bütün partilerle gurur duyuyorsun üstü kalaylı, altı vay vaylı teneke Fako" ifadelerini kullandı. 

TIKLAYIN - Rozetini Akşener taktı; AKP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba: Artık her şeyi iyi yapmanın zamanı gelmiştir

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar