İmamoğlu: Üsküdar'daki bu kaçak kafe yıkıldı, diğerleri de takibimizde
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

İmamoğlu: Üsküdar'daki bu kaçak kafe yıkıldı, diğerleri de takibimizde

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkılmadan önceki ve yıkıldıktan sonraki görüntülerini paylaştı."Bu kaçak kafe yıkıldı, diğerleri de takibimizde " diyen İmamoğlu, paylaşımında "Sit alanı olan Üsküdar Sahil'deki kaçak kafeleri himaye edip, bu kaçaklara yapı belgesi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı’dır. Bu kötü aklı, milletimiz çok yakında evine yollayacak" ifadelerini kullandı.

İBB, Üsküdar Salacak sahilinde Mimar Sinan’ın eseri Kuşkonmaz Camii’nin yanındaki kaçak işletmeler için yıkım kararı almıştı. Üsküdar Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise geçtiğimiz mart ayında imar planı değişikliği gerçekleştirmiş ve kaçak kafeler koruma altına alınmıştı.

Plan değişikliğinin ardından nisan ayının başında İBB, kaçak işletmeleri yıkılmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından kafelerden birinin yıkıldığını belirterek "Diğerleri de takibimizde" dedi. 

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Bu kaçak kafe yıkıldı, diğerleri de takibimizde. Sit alanı olan Üsküdar Sahil'deki kaçak kafeleri himaye edip, bu kaçaklara yapı belgesi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı’dır. Bu kötü aklı, milletimiz çok yakında evine yollayacak." ifadelerini kullandı.

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar