Kenan İmirzalıoğlu'ndan yarışmacıya  'sakız' tepkisi
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Kenan İmirzalıoğlu'ndan yarışmacıya 'sakız' tepkisi

Kim Milyoner Olmak İster’in yayınlanan yeni bölümünde yarışmacı 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer'in sakız çiğnemesi dikkat çekti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyla sohbet ederken sakız çiğnediğini fark etti. İmirzalıoğlu,  yarışmacıya “Ağzında bir şey mi var?” sorusunu yöneltti, yarışmacı ise rahatlamak için sakız çiğnediğini söyledi.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacının sakız çiğnemesine sunucu Kenan İmirzalıoğlu tepki gösterdi. Yarışmacı Alper Duran Dinçer, sınavlarda da sakız çiğnediğini söyleyince, İmirzalıoğlu “Sınavlara tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var” dedi. Yarışmacı ise İmirzalioğlu’na “Onların da stresini alır belki” diyerek yanıt verdi.

İmirzalıoğlu, “Tabi, çeneye destekli bir şey gelir” diyerek tepki gösterdi

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya hocaların karşısında da sakız çiğneyip çiğnemediğini sordu. Hocaların karşısında çiğneyemeyeceğini söyleyen yarışmacıya sunucu “Tabi, çeneye destekli bir şey gelir” diyerek tepki gösterdi. 

Yarışmacı Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını söyleyince, Kenan İmirzalıoğlu da Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu. 3 joker hakkını da kullanan yarışmacı Alper yarışmadan 2 bin Türk Lirası kazandı.

D_Side_Content_300x250

Öne Çıkan Videolar