Kılıçdaroğlu'ndan "IMF'e gidecek, para toplayacak" diyen Erdoğan'a yanıt
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Kılıçdaroğlu'ndan "IMF'e gidecek, para toplayacak" diyen Erdoğan'a yanıt

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir TV programında, “O 418 milyar doların nerelere gittiğini gayet iyi biliyorum. Kimin bankası hangi parada kuruşu kuruşuna biliyorum. Belediye başkanları dahil kimin parası hangi bankada gayet iyi biliyorum” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te soruları yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda alacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, yolsuzluk ve israfla kesin bir mücadele içerisinde olacağının altını çizdi.

"418 milyarı ben IMF'den mi alacağım?"

Kılıçdaroğlu "IMF'e gidecek" diyen Erdoğan'a yanıt verdi: 

"'Kılıçdaroğlu gidecek IMF'den para toplayacak' diyor. Ben IMF'den mi alacağım? Türkiye zengin ülke. 418 milyarı ben IMF'den mi alacağım? Sen İngiltere'ye malları götüreceksin, Manhattan'da 35 katlı gökdelen yapacaksın, Muhammed Ali'nin çiftliğini satın alacaksın, buradan evladın milyon dolar gönderecek Amerika'ya, orada vakıfta diğer evladın alacak, Bay Kemal de oturup izleyecek, olur mu öyle şey. Dünyanın hiçbir uluslararası mahkemesi bir devletin soyulmasına izin vermez. Dünya kadar belge var. Hepsinin var."

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar