Kurucu lider Atatürk'ün ölümünün 81. yılında '10 Kasım' paylaşımları
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Kurucu lider Atatürk'ün ölümünün 81. yılında '10 Kasım' paylaşımları

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün üzerinden 81 yıl geçti. 

Birçok çeşitli marka, kurum ve kuruluş da '10 Kasım Atatürkü Anma Günü' dolayısıyla sosyal medya hesaplarından videolar yayınladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla şiir seslendirdiği bir video yayınladı.

"Bandırma'nın güvertesinde başın dik, için umut dolu ayrıldığın bu şehir sana hasret. Yıllar sonra kurtarıcısı olarak döndüğünde seni aşkla kucaklayan bu şehir sana hasret. Dolmabahçe'ye çıkan her sokak,  izinin olduğu her köşe bucak sana hasret"

Koç Holding Twitter hesabından, '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' için 'Yolum Sensin' etiketiyle bir video yayınladı. 

Sabancı Holding'in '10 Kasım' için hazırladığı videoda, Atatürk'ün ve ebedi istihgaratı Anıtkabir'in görüntüleri, sanatçı Birsen Tezer'in 'Seni Sevdiğimdendir' şarkısı eşliğinde gösterildi. 

Türk Hava Yolları, '10 Kasım Atatürkü Anma Günü' için hazırladığı videosunda 'Koca Gökyüzünü Gezdik De, Böyle Güzel Mavi Görmedik' sözlerini paylaştı.  

Pegasus Hava Yolları, '10 Kasım Atatürkü Anma Günü' için hazırladığı videoda Atatürk için, 'Sen Bu Ülkesin' dedi.

Marmaris Belediyesi Twitter hesabından, '10 Kasım Atatürkü Anma Günü' için duygulandıran bir video paylaştı. 

Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan 90 yaşındaki sinema oyuncusu Altan Karındaş ve 95 yaşındaki opera sanatçısı Mithat Demokan, hastalıklarına rağmen 1 dakikalık kısa Atatürk filminde rol aldı.

Serkan Göknur'un yönetmenliğini yaptığı filmde, yatağında ağır hasta olarak yatarken eşine "Vakit geldi mi?" diye soran ve hemşiresinin itirazına rağmen saat 09.05'te saygı duruşu için ayağa kalkan bir kadın ve eşinin saygı duruşu canlandırılıyor.

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar