Meral Akşener: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'ya kayyım atamak gibi bir çılgınlığa kapılmayacağını düşünüyorum
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Meral Akşener: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'ya kayyım atamak gibi bir çılgınlığa kapılmayacağını düşünüyorum

Susurluk'un kurtuluşunun 97'nci yılı kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetecilere yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehre kayyım atamak gibi bir 'çılgınlığa' kapılmayacağını düşündüğünü söyledi.

Akşener, "Türkiye şu an çılgın bir sistemin, gerçeklikten kopmuş bir yönetim anlayışın içinde olmakla birlikte ben sayın Erdoğan'ın bu iki şehre böyle bir tavırda bulunmayacağına inanıyorum. İmamoğlu'nun mazbatasını elinden alarak yaptıkları hukuksuzluk ve çılgınlık, 23 Haziran'da İmamoğlu'nun 800 bin oy farkıyla seçilmesine imkan sağladı" dedi. 

Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Diyarbakır'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'pejmürde ederiz' demesine ilişkin de konuşan Akşener, şunları söyledi:

"Terörle olan bağlantının ortadan kaldırılması gerekiyor. Teröre yardım ve yataklık yapan her kurum ve şahsın gereği yapılmalıdır. Türkiye'de iktidar sahipleri genellikle tumturaklı konuşuyor. Bu tumturaklı konuşmalar hayat boyu siyasetçiyi takip eder. Sayın Süleyman Soylu, Sayın İmamoğlu'nu pejmürde edeceğini söylerken, daha evvel de Sayın Erdoğan için onun da şaftını kıracağını söylüyordu. Siyasetçiler böyle çok iddialı konuşurlarsa gün gelir ayna gibi karşına tutarlar. Ben, Sayın Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehre kayyum atamak gibi bir çılgınlığa kapılmayacağını düşünüyorum. Türkiye her ne kadar çılgın bir siyasetin içinde olsa da Sayın Erdoğan'ın iki büyükşehrimize böyle bir tavırda bulunmayacağına inanıyorum."

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar