Minibüsle genç kadını kaçırmaya çalışan şoförü halk otobüsüyle kovaladı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Minibüsle genç kadını kaçırmaya çalışan şoförü halk otobüsüyle kovaladı

İstanbul Sancaktepe'de genç bir kadının minibüsle zorla kaçırmaya çalışan şahsı takip eden yakını, halk otobüsüne atlayıp aracı takip ettirdi. İçindeki yolcularla kovalamacaya giren halk otobüsü minibüsün önünü keserek durdurdu. Tekrar kaçan şahsı polis ekiplerince gözaltına aldı.

Sancaktepe’de meydana gelen olayda, iddiaya göre Recep Ç. isimli şahıs bir kadını zorla minibüse bindirerek kaçırdı.

Kadının yakını da özel halk otobüsüne binerek şoföre minibüsü takip etmesini söyledi. Kızın kaçırıldığı minibüs, özel halk otobüsü tarafından Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi’ne kadar takip etti. Bu sırada otobüsteki bazı yolcuların, kaçırılan kişiyi kurtarmaya çalışan otobüs şoförüne ‘evimize gideceğiz’ diyerek tepki gösterdiği görüldü. Otobüs sürücüsü, amansız takip sonucunda minibüsün önünü kesti.

Kaçırılan kadının yakını ile otobüsteki vatandaşlar, durdurulan minibüse hamle yaptılar. Şahıs, minibüsle tekrar kaçmaya başlarken, vatandaşlar minibüsün camını yumruklayarak durdurmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, kaçırılan kadını kurtarmak için çalışma başlattı. Daha sonra yakalanan şahsın tutuklandığı öğrenildi.

(İHA)

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar