Müge Anlı'da kızının kuzenine kaçtığını iddia eden anne: Kızımın erkek seçiminde IQ'su düşüyor
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Müge Anlı'da kızının kuzenine kaçtığını iddia eden anne: Kızımın erkek seçiminde IQ'su düşüyor

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan bir anne 25 yaşındaki kızı Nuray Evci'nin, 40 yaşındaki kuzeni Engin Koca'ya kaçtığını iddia etti. Genç kızın annesi, "Kızımın erkek seçiminde IQ'su düşüyor" ifadelerini kullandı. Genç kızın, "Sevecek adam vardı da ben mi sevmedim" çıkışı dikkat çekti.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Fadime Evci, kızı Nuray Evci'nin bulunması için yardım çağrısı yaptı. Bunun üzerine Müde Anlı, Nuray Evci ve Engin Koca'yı bugünkü canlı yayına aldı. Çift, programda birbirlerini çok sevdiklerini ve pazartesi günü evleneceklerini açıkladı.

"Kendisi 25 akıl yaşı 14 yaşında"

Bunu duyan anne Fadime Evci, "Müge Hanım ben bu kızı buradan alırım. Onu almadan gitmem. Kendisi 25 akıl yaşı 14 yaşında" diyerek canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Müge Anlı'yla konuşan anne Fadime Evci, "Kızımın erkek seçiminde IQ'su düşüyor" ifadelerini kullandı.

Fadime Evci ayrıca; Engin Koca'nın, daha önce de başka kuzenine cinsel istismarda bulunduğunu ve evlendirilerek yaşananların üstünün örtüldüğünü iddia etti. Engin'i hırsızlıkla da suçlayan anne, kızına dönmesi için yalvardı.

Yayına bağlanan bir kişi de bu iddiayı doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Bu adam, 13 yaşındaki çocuğun hayatını mahvetti. Kızla evlendi. Bu yiyor içiyordu. Çocuğu yaktılar. Sonra boşandılar."

"Annem çok konuştuğu için evden kaçtım"

Öte yandan n "Annem yalan söylüyor. Çok konuştuğu için evden kaçtım. Engin'i seviyorum. Eve dönmek istemiyorum" sözleri şaşırttı.

Müge Anlı "migrenim tuttu" diyerek sitem etti

Anne Fadime'nin konuşmalarından dolayı migreninin tuttuğunu belirten Anlı, "Engin, seninle evlenmek zorunda kalan kız 8. sınıfa gidiyormuş. Kızım sen de düşünmüyor musun 8. sınıfa giden çocuğa bu adam göz koymuş. Kadın burada söylüyor" diyerek yaşananlara sitem etti.

Ancak genç kız kararından dönmeyeceğini vurguladı.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar