Reynmen'in "Elâ" şarkısı üzerinden devam eden polemik: Ahmet Hakan kadın düşmanı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Reynmen'in "Elâ" şarkısı üzerinden devam eden polemik: Ahmet Hakan kadın düşmanı

Gazeteci Ahmet Hakan, şarkıcı Hadise ve Ebru Polat'la girdiği polemikle gündemde. Polat, Instagram hesabında paylaştığı bir videoda, Hakan'ın Hadise ile ilgili yaptığı yorumlar dolayısıyla kadın düşmanı olduğunu söyledi. Polat aynı zamanda Hakan'a kendi şarkılarından birini gönderdi: Hazmedemeyenlere soda.

Ne olmuştu?

Hadise, geçtiğimiz hafta Instagram hesabında rap sanatçısı Reynmen'in "Elâ" isimli şarkısına dansettiği bir video yayınlamıştı. Ahmet Hakan, ertesi gün yazdığı yazısında videoyla ilgili yorum yapmış, "Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun, nasıl saçma, nasıl berbat, nasıl gereksiz, nasıl tuhaf, nasıl banal, nasıl fena bir video anlatamam" demişti.

Bunun üzerine şarkıcı Ebru Polat ta aynı şarkı eşliğinde dans ettiği bir video paylaşınca Hakan onunla ilgili de yorum yapmış, üstelik şarkıcının adını köşe yazısında yanlış yazmıştı: "Benzer bir video da Yeşim Polat adlı kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmediğim bir şahıstan geldi. Tamamen madem Hadise olay oldu... Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu... Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik."

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar