'Siparişin geç çıkmasına sinirlenen kadın, kebapçıyı döner bıçağıyla tehdit etti' iddiası; dükkânın taşlanma anları kamerada
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

'Siparişin geç çıkmasına sinirlenen kadın, kebapçıyı döner bıçağıyla tehdit etti' iddiası; dükkânın taşlanma anları kamerada

İstanbul Esenyurt’ta bir kebapçıya gelen bir kadının, siparişin geç çıkmasına sinirlenerek döner bıçağı ile tehditler savurduğu daha sonra da iş yerini taşlattığı iddia edildi. Mekânın taşlanma anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde İncirtepe Mahallesi’nde bulunan bir kebapçıda meydana geldi. İddialara göre, restorana gelip ciğer siparişi veren kadın, siparişinin geç çıkmasına sinirlenerek mekân sahibi ile tartıştı.

Daha sonra döner bıçağı çektiği iddia edilen kadın, “Dükkânınızı başınıza yıkarım” diyerek tehditler savurdu. Zorla sakinleştirilen kadın, mekândan uzaklaştırıldı. Olaydan yaklaşık bir saat sonra ise kimliği belirlenemeyen bir şahıs, dükkânın önüne gelerek camları taşlamaya başladı. Dükkânın taşlandığı o anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

“Döner bıçağı çekerek bizi tehdit etti"

Olay anlarını anlatan işyeri sahibi İsmet Erzen, şunları söyledi:

“Bir kadın müşteri dükkâna geldi ve ciğer sipariş etti. Siparişin hazırlanma süresi var yaklaşık 10- 15 dakika sürüyor. Tam siparişin çıktığı esnada kadın birden ayağa kalkarak bağırmaya başladı. ‘Ben bir saattir sipariş bekliyorum, nedir bu rezalet’ dedi. Ben siparişinin çıktığını söyleyerek sakin olmasını söyledim. Kadın öfke ile siparişi istemediğini söyleyince bende sinirlenerek ‘Neden istemediğin şeyin siparişini veriyorsun’ diyerek bağırdım. Tabii kadın o sırada küfürler etmeye başladı, dolabı yumrukladı. İçeriye girerek döner bıçağını aldı ve bizi tehdit etmeye başladı. ‘Siz kimsiniz bana bağırıyorsunuz, size keseceğim” diyerek döner bıçağı ile üzerimize geldi. Kadını sakinleştirmeye çalıştık ve o sırada baygınlık geçirdi. Ayıldığında ise birilerine konum attı. ‘Abilerim şimdi Kasımpaşa’dan gelecek, dükkânınızı başınıza yıkacak’ gibi şeyler söyledi ve dükkândan gitti. Yani biz ne yaptık bilmiyorum. Sadece hizmet etmeye çalıştık, insan gibi davrandık bize böyle mi davranman gerekiyordu.” 

Kaynak: İHA

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar