Alkolmetreyi üfleyemeyen sürücüye, polisler üfleme dersi verdi; 251 promil alkollü çıktı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Alkolmetreyi üfleyemeyen sürücüye, polisler üfleme dersi verdi; 251 promil alkollü çıktı

Adana Kozan'da 215 promil alkollü çıkan bir sürücüye, alkolmetreyi üfleyemeyince polisler üfleme dersi verdi.  Alkollü sürücü ile polis arasında yaşanan alkolmetre üfleme anları ise kameralara böyle yansıdı.

Kozan'da 12 farklı noktada “Kozan Huzur ve Güven” uygulaması yapan polis ekipleri, alkollü bir sürücüye alkolmetreyi üfletmekte güçlük yaşadı. Polis noktasında durdurulan R.G isimli sürücü aracı kullanmadığını iddia etti, araçta bulunan arkadaşının doğruyu söylemesi ile gerçek ortaya çıktı.

R.G. alkolmetreyi arkadaşının üflemesini istedi. Polisi ikna edemeyen R.G. trafik ekiplerinin alkol kontrolüne direndi. Alkolmetreyi üflememek için güçlük çıkaran sürücüye, polis üfleme dersi verdi. Dakikalarca alkollü sürücüyle uğraşan polis, en sonunda alkolmetreyi üfletmeyi başardı.

Sürücü 251 promil alkollü çıktı

Sürücü 251 promil alkollü çıktı. Olay yerine gelen alkollü sürücü R.G.'nin yakınları ve polis arasında aracı otoparka çektirmemek için gerginlik yaşandı. R.G'nin aracı bağlanarak otoparka çekilirken, sürücü adli işlemler için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar