Ayta Sözeri Armağan Çağlayan'a sahneden yanıt verdi: Çok geçmiş olsun, özür dilerim, ne olur beni affet
Doğan Akın

Magazin

Doğan Akın

Yükleniyor...

Ayta Sözeri Armağan Çağlayan'a sahneden yanıt verdi: Çok geçmiş olsun, özür dilerim, ne olur beni affet

T24 Video Haber

Akciğer kanserine yakalanan televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan'ın, hastalığı sırasında Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramadığını açıklamasının ardından Ayta Sözeri, sahneden özür diledi. Sözeri, "Ben haksızım. Armağan Çağlayan çok geçmiş olsun, özür dilerim ne olur beni affet" dedi.

Popbizde isimli Instagram hesabının paylaştığı videoda, Ayta Sözeri'nin sahnede Çağlayan'dan özür dilediği anlar yer aldı. Sözeri, Çağlayan'ın attığı tweet'e sahneden şu karşılık verdi:

"Hayatım boyunca böyle konulardan hep uzaklaştırdıkları için, ne annemin ne babamın hastalığını bildim. Hasta bir insana ne diyeceğimi bilemiyorum ama ben haksızım, Armağan Çağlayan çok geçmiş olsun, özür dilerim. Ne olur beni affet."

Ne olmuştu?

Armağan Çağlayan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda hastalığı sırasında Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramadığını ifade ederek, "kırıldığını" söylemişti. Çağlayan, şunları kaydetmişti:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü. Birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil.

Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım… Sonsuza dek...

En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan, “kırılıyor”

TIKLAYIN | Armağan Çağlayan iki ünlünün ismini paylaştı: Aramamaları beni çok üzdü

D_Side_Content_300x250