Bakan Soylu: Cumhuriyetin 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Bakan Soylu: Cumhuriyetin 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyetin 100. yılında ülkenin sınırlarında, dağlarda bir tek terörist kalmayacağını söyledi.

Soylu, Muğla’da Menteşe Atatürk Bulvarı'nda Marmaris-Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Soylu, "Bugün Tendürek, Cudi, Amanoslar tertemiz Allah'ın izniyle. Huzurunuzda söz veriyorum. Cumhuriyetin 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak" dedi.

"Recep Tayyip Erdoğan, ay yıldızlı bayrağın davasının adamıdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava adamı olduğunu ifade eden Soylu, "Recep Tayyip Erdoğan ay yıldızlı bayrağın davasının adamıdır. Erdoğan, mazlumun, mağdurun davasının, Filistin davasının adamıdır. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi teröre bulaştırmaya karşı direnenlerin davasının adamıdır. Türkiye yüzyılı davasının adamıdır" diye konuştu.

"Çıldırmasınlar mı?"

"2023 seçimlerinde şu Kılıçdaroğlu'nu tekrar tuş etmeye hazır mısınız?" diye soran Soylu, şöyle devam etti:

"Bir tarafta Erdoğan bir tarafta Kılıçdaroğlu. Neymiş, Altılı Masa. Altılı Masa değil Amerika da Avrupa da gelse yenileceksiniz. Üç tane otobüsü bitiremeyenler, ekmek fırını açamayanlar, Türkiye'nin yönetimine talipler. Bugün Tendürek, Cudi, Amanoslar tertemiz Allah'ın izniyle. Huzurunuzda söz veriyorum. Cumhuriyetin 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Çıldırmasınlar mı? Bir taraftan Karadeniz'de gaz çıkıyor. Bir taraftan Gabar'da petrol çıkıyor. Doğu Karadeniz'de burnumuzu bile sokmamızı istemedikleri yerde Türkiye enerji, gaz arıyor. Kendi arabamız Togg'u yaptık. Çıldırmasınlar mı? Erdoğan Türkiye'nin sorunlarını tek tek ortadan kaldırdı."

Soylu, dünyadaki enerji ve tahıl krizine, coğrafyasının ateş topu olmasına rağmen Türkiye'nin istikametinde gittiğini belirtti.

Soylu, seçim akşamı, bugün Türkiye'ye çelme takmaya çalışan dünyanın tüm liderlerinin Erdoğan'ı arayıp, '"aferiniz kutlu olsun" demek için sıraya gireceklerini kaydetti.

Soylu, konuşmasında Türkiye'ye gelen turist sayısı ve ihracat rakamlarıyla ilgili de bilgi verdi.

"Sıkıntıları, Altılı Masa değil, Erdoğan çözer"

Türkiye'nin sıkıntıları ve dertleri de olduğunu belirten Soylu, "Bunu Altılı Masa'da masanın altında birbirini tekmeleyenler değil Recep Tayyip Erdoğan çözer" ifadesini kullandı.

 

 

 

 
D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar