Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında 'Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı' tartışması: Stüdyoda tansiyon yükseldi
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında 'Hiranur Vakfı'ndaki çocuk istismarı' tartışması: Stüdyoda tansiyon yükseldi

Gazeteci Hacı Yakışıklı ile Barış Yarkadaş, Hiranur Vakfı kurucusunun kızı H.K.G’yi 6 yaşında evlendirmesine ilişkin gelişmeleri tartıştığı sırada stüdyoda tansiyon yükseldi.

TV100’de yayınlanan Sağlı Sollu programında yaşananların tartışıldığı esnada Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında sinirler gerildi.

Barış Yarkadaş, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G’yi 6 yaşında evlendirmesini yorumlarken, cinsel istismar suçlamasıyla açılan davanın iddianamesini okudu. Barış Yarkadaş'a müdhale eden Hacı Yakışıklı "Bunlar çirkin şeyler, biz bunları dinlemek zorunda değiliz" diyerek itiraz etti. 

Yarkadaş ise Yakışıklı'ya itiraz ederek "Sapıklığı anlatıyorum" derken Yakışıklı, "Niye burada detayları ile anlatıyorsun. Hoş değil" dedi. 

Yarkadaş ise "Çünkü siz bir yalan rüzgarı estiriyorsunuz. Yok efendim bu İslam'a saldırıdır. Yok efendim 28 Şubat kafasıdır. Alçaklığı anlatıyorum" ifadelerini kullandı. Yakışıklı itiraz ederek “6 yaşındaki çocuğa yapılanı hiç kimse savunamaz. Ağzınızdan bir Kur’an Kursu lafı düşmüyor. Bütün İslami kavramları tecavüz kavramı ile yan yana getiriyorlar ben buna itiraz ediyorum” dedi.

Tansiyonun giderek yükseldiği stüdyoda sunucu araya girdi. 

 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar