Belediye çalışanlarından muhabire dayak
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Belediye çalışanlarından muhabire dayak

T24/Ankara

Ankara’nın Sincan İlçesinde, hayvan barınağındaki köpeklerin aç bırakıldığını ortaya çıkaran İHA muhabiri Gökşen Efe’nin, Sincan Belediyesi Çevre Kontrol Müdürü Özgür Uyanık ve beraberindeki belediye çalışanları tarafından darp edilmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Efe’nin kalabalık bir grup tarafından darp edildiği yer aldı.

Olay Ankara’nın Sincan ilçesinde geçen kasımda yaşandı. İddiaya göre, daha önce Sincan Belediyesi’nin hayvan barınağında köpeklerin aç bırakıldığı ve açlıktan birbirlerini yemeye başladıklarını ortaya çıkaran İHA muhabiri Gökşen Efe, belediyenin mahalle toplantısı çıkışında aralarında Çevre Kontrol Müdürü Özgür Uyanık’ın da bulunduğu belediye çalışanları tarafından saldırıya uğradı.

Vücudunda ezik ve morluklar oluşan Efe, hastaneye giderek darp raporu aldı, kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Uyanık, Efe ile toplantı sonrasında küçük bir münakaşa yaşadıklarını, ancak kesinlikle vurma olayı yaşanmadığını öne sürdü. Dosyaya ise, Efe’nin darp edildiğine ilişkin görüntüler girdi.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar