Demans teşhisi konulduktan gözden uzak yaşayan Bruce Willis'in 68. doğum gününü kutladığı anlar yayınlandı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Demans teşhisi konulduktan gözden uzak yaşayan Bruce Willis'in 68. doğum gününü kutladığı anlar yayınlandı

19 Mart'ta 68. doğum gününü kutlayan Willis, geniş ailesiyle bir araya geldi. Willis ve Emma Heming Willis’in çiftlik evinde bir araya gelen grupta Willis'in eski eşi Demi Moore ve kızları da vardı.

Oyuncu ile üç kızı olan Demi Moore, Willis’in doğum günü için yaptığı paylaşımda "Mutlu yıllar BW! Bugün seni kutlayabildiğimiz için çok mutluyum. Seni seviyorum ve ailemizi seviyorum. Sevgi ve sıcak dilekler için herkese teşekkür ederim. Hepimiz onları hissediyoruz" dedi.

Emma Heming Willis ise eşiyle anılarının yer aldığı videoyu paylaşırken "Bruce saf aşktır. O çok seviliyor. Ve onu her zaman sevmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Aksiyon filmleri yıldızı Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) teşhisi konulmuştu.

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis'ten birkaç hafta önce yeni bir haber gelmişti. Usta aktörün hastalığı 'frontotemporal demans' olarak güncellenmişti.

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar