Ersan Şen Duman konserine gitti: Gençlerin dediği olacak
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Ersan Şen Duman konserine gitti: Gençlerin dediği olacak

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Duman konserine gitti. Grup ile fotoğraf çektiren Ersan Şen geçtiğimiz günlerde HaberTürk'te katıldığı bir programda Duman konserine gideceğini duyurarak, "Gençlerin dediği olacak. O gençler oradan o gün adaylarını ilan edecekler. Ancak altılı masa o adayı gösterir mi, göstermez mi bilmiyorum. Bence Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan ile gençlerin bağı kopuk" dedi. 

Hukukçu Prof. Ersan Şen 18 Ocak'ta HaberTürk'te katıldığı HaberTürk Gündem programında Duman konserine gideceğini söylemişti. Şen dün sosyal medya hesabından “Duman’a doğru” yazarak konser alanından fotoğraf paylaştı.

Grup ile çekildiği fotoğrafı da paylaşan Şen, HaberTürk Gündem programında, "Gençlerin ferasetine güveniyorum. Gençlerin dediği olacak. Cuma günü 20 Ocak'ta Duman'ın konseri var. Duman'ın konserinde Maslak tepelerinden kasa masa dinlemez gençler. Göreceksiniz bak orası aday çıkaracak. O gençler oradan o gün adaylarını ilan edecekler. Ancak altılı masa o adayı gösterir mi göstermez mi bilmiyorum. Bence Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan ile gençlerin bağı kopuk" ifadelerini kullanmıştı. 

 

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar