Fırına yapılan silahlı soygun sırasında çalışanlar, ekmek yapmaya devam etti
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

Fırına yapılan silahlı soygun sırasında çalışanlar, ekmek yapmaya devam etti

İstanbul Sultangazi'de bir ekmek fırınına giren silahlı iki kişi, kasada bulunan 70 lira parayı alarak, kaçtı. Silahlı soygun güvenlik kameralarına da yansırken, soyguncuların silah doğrulttuğu fırın çalışanları, soygun sırasında ekmek yapmaya devam etti. 4 Ağustos gecesi Saat 02.00 sıralarında fırına gelen ve yüzlerini kapatarak içeriye giren silahlı iki kişiden biri fırının arka bölümünde ekmek yapmakta olan iki fırın çalışanına silah doğrulturken, diğer soyguncu kasada bulunan yaklaşık 70 TL'yi aldı.

Fırında yaklaşık iki dakika geçiren soyguncular, daha sonra olay yerinden kaçtı. Silahlı soygun iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. İş yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

"Arkadaşlarım da kasada az para bulunduğunu biliyorlardı, o yüzden alıp gitsinler diye düşündüler herhalde"Soyguna uğrayan fırının işletmecisi olan Akın Engin, "Ben kasadaki bakiyemi alıp evime gittikten yarım saat sonra gelmişler. Arkadaşlarım o sırada çalışıyordu. Kasada 60-70 lira kadar bozuk para vardı, onları almışlar. Arkadaşlarım da kasada az para bulunduğunu biliyorlardı, o yüzden alıp gitsinler diye düşündüler herhalde. Onlara da telefon ve para sormuşlar" dedi

D_Side_Content_300x250

İlgili İçerikler

Öne Çıkan Videolar