'Hannibal' damat tutuklandı
Hakan Aksay

Haberler

Hakan Aksay

Yükleniyor...

'Hannibal' damat tutuklandı

İstanbul Pendik’te boşanma aşamasında olduğu eşinin içinde bulunduğu aracın önünü keserek kayınpederinin dudağını ısırarak parçalayan ve sosyal medyada adını 'Hannibal' damat olarak duyuran Murat G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sorgusunda, “Saldıracağını düşünerek vurdum. Bana yumruk atmaya başladı. Kendisi benden güçlüdür. Canım yanınca ben kendimi kurtarmak amacıyla dudağını ısırmışım. Nasıl ısırdığımı hatırlamıyorum” dedi.

Pendik’te geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, Murat G. ile ailesi, evden ayrılan karısının, babasının ve kardeşinin içerisinde bulunduğu aracın önünü keserek kayınpederi ve kayınbiraderine beyzbol sopalarıyla saldırmıştı. Murat G. ve ailesi hem aracın içerisindekilere hem de araca sopalarla art arda vurmuştu. Murat G. bu sırada kayınpederinin dudaklarını ısırarak parçalamıştı. Saldırıya uğrayan baba ve oğlu başından ve ağzından yaralanmıştı.

Murat G. ve ailesi olay yerinden kaçarken, gözaltına alınan kardeşleri Kadir ve Ferhat G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olaydan günler sonra savcılığa gelerek teslim olan  Murat G. ise savcılık sorgusunun tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

D_Side_Content_300x250